Η Άννα Χαρισμίδου, φοιτήτρια σε Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, είναι η νεότερη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Νασιούλα “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη“.

“Το σχέδιο του Γιάννη για τις Ελληνίδες νέες της Θεσσαλονίκης με έχει κερδίσει. Στις νέες γυναίκες της πόλης, που θέλουν να μορφωθούν, να καταξιωθούν, να δημιουργήσουν οικογένειες, να εργαστούν και να επιχειρήσουν, βλέπω την κάθε μια από εμάς. Νομίζω πως τώρα έχουμε την ευκαιρία και την επιλογή να εργαστούμε γι αυτές”, δηλώνει η νεαρή σπουδάστρια.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Νασιούλας, δήλωσε για την υποψηφίοτητα της Άννας Χαρισμίδου: “Ήθελα πολύ να συγκροτήσω ένα ψηφοδέλτιο αποτελούμενο κατά ορατή πλειοψηφία από γυναίκες και δη από νέες της πόλης μας. Βλέποντας καθημερινά την πρόοδο που κάνουμε προς την κατεύθυνση αυτή, γεμίζω με ελπίδα πως οι νέοι της Θεσσαλονίκης θα βγουν μπροστά για να υπερασπίσουν το μέλλον που μας έχουν στερήσει. Η παρουσία της Άννας είναι ένα πολύτιμο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή”.

Originally posted 2019-03-17 20:54:58.