Σε πρόσφατη επιστολή μου στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ζαν-Κλωντ Γιούνκερ τόνισα την θεμελιώδη αλήθεια: «Δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος – Το ελληνικό όνομα της Μακεδονίας δεν εκχωρείται σε τρίτους».

Επί τη βάσει αυτής της αμάχητης πραγματικότητας, θα πως ΟΧΙ στις ψευδο-μακεδονικές οργανώσεις που θέλουν να αλωνίσουν στην Θεσσαλονίκη, με τις ευλογίες της σκοτεινής παρέας του κ. Τσίπρα.


Θέλω να απευθυνθώ στις Ελληνίδες και στους Έλληνες της Θεσσαλονίκης: Μετά το προσύμφωνο των Πρεσπών και την ψήφισή του από τους πρόθυμους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ΣΙΑ, σειρά έχει το ξήλωμα του ελληνικού μας φρονήματος για την Μακεδονία. Σκοπός της ανθελληνικής μεθόδευσης είναι η «εθνική ουδετερότητα» του ονόματος της Μακεδονίας: θέλουν να μην είναι κανενός.

ouranio toxo pseudo-macedonians.png
Θέλετε να δείτε τέτοιες εικόνες στην Θεσσαλονίκη;

Ξέρω πως οι φιλο-Σκοπιανοί φανατικοί και οι πράκτορες των ξένων ετοιμάζουν συνέδρια και εκδηλώσεις με το βλέμμα προς την Θεσσαλονίκη. Κάνουν βαλίτσες για να μας έρθουν μετά την ψήφιση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Τους λέω: Έξω από εδώ. Δεν είστε ευπρόσδεκτοι. Δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος. Δεν υπάρχει μακεδονική γλώσσα. Δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία, πέρα από την μία και Ελληνική.


*Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με την Δημοτική Παράταξη «Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη» (www.thessaloniki.plus). Είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας.

*Το άρθρο πρωτοδημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα METROSPORT, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Originally posted 2018-11-19 12:39:06.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.