Ήρθε η νέα σχολή Ninjutsu στην Θεσσαλονίκη

Ήρθε η νέα σχολή Ninjutsu στην Θεσσαλονίκη! Από αυτόν τον Σεπτέμβριο, το Αρχηγείο του Ελληνικού Bujinkan Dojo ανοίγει τις πύλες του στις νέες εγκαταστάσεις του, στην εμβληματικότερη σχολή παραδοσιακών ιαπωνικών πολεμικών τεχνών της πόλης, στο Dojo του Αθλητικού Συλλόγου ΑΤΡΑΠΟΣ (Βλαχερνών 12, Βυζάντιο, Καλαμαριά). Επικεφαλής του τμήματος Ninjutsu, ο Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Αρχηγός του Ελληνικού Bujinkan Dojo, Ιωάννης Νασιούλας.

“Το Ninjutsu, η μήτρα των ιαπωνικών πολεμικών τεχνών, είναι μια παράδοση κατανόησης και αγάπης των ανθρώπων, του ουρανού και της γης, που ανασαίνει μέσα από την αναπνοή του Masaaki Hatsumi Sensei. Έτσι όπως μας παραδόθηκε, σε εμάς, την τυχερή γενιά, έτσι και θα το κληροδοτήσουμε στους επομένους.

Οι απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής -η έλλειψη ποιοτικού χρόνου και η σπατάλη του- είναι μια συχνή δικαιολογία που προβάλλουν οι άνθρωποι για την αστοχία τους να καλλιεργήσουν τον έσω άνθρωπο. Ο Πολεμικός Άνεμος σαρώνει την αστοχία και αποκαθιστά το κίνητρο.

Σας καλώ να γνωρίσετε από κοντά τις παραδοσιακές ιαπωνικές πολεμικές τέχνες του Bujinkan Dojo και το διαμάντι τους πού είναι το Ninjutsu. Σας καλωσορίζω στην κεντρική σχολή του Ελληνικού Bujinkan Dojo!”, σημειώνει ο Γιάννης Νασιούλας.

Πρόγραμμα μαθημάτων

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ

21:30-23:00

Επικοινωνήστε σήμερα με τον Αθλητικό Σύλλογο ΑΤΡΑΠΟΣ: Τηλ.: 2310 480089,
Email: info@atrapos.gr |www.bujinkan-ninjutsu.weebly.com

www.atrapos.gr

Originally posted 2019-07-21 21:34:03.

Το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: