bill gates vaccines (3)

Η μακρόχρονη αρθρογραφία του Μπιλ Γκέιτς και η πρόσφατη που εμφανίστηκε στην ελληνική Εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναλύει διεξοδικά το σχέδιο του δισεκατομμυριούχου και των συνεργατών του για τον μαζικό εμβολιασμό έναντι διαφόρων λοιμωδών ασθενειών, περιλαμβανομένου του Νέου Κορονοϊού 2019.

ebooks grecobooks

Ο Μπιλ Γκέιτς μαζί με τον Γουώρεν Μπάφετ έχουν συμφέροντα εκατοντάδων δισεκατομμυρίων στην αγορά της “Παγκόσμιας Υγείας”. Γι αυτό και μπήκαν επιθετικά στον χώρο της επιδότησης θεσμών όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, του οποίου είναι οι κύριοι χρηματοδότες, ασκώντας καθοριστική επιρροή στην λειτουργία και τις αποφάσεις τους. Η σύμπραξη GAVI είναι ο κύριος οργανισμός μέσα από τον οποίο υλοποιούν το πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού εδώ και δεκαετίες σε φτωχές χώρες, υπό διεθνή οικονομικό έλεγχο, συχνά από το ΔΝΤ.

grecobooks -50%

Τα εμβόλια που προώθησε τόσο επιθετικά ο Μπιλ Γκέιτς τις προηγούμενες δεκαετίες σε κοινότητες αβοήθητων ανθρώπων σε φτωχές χώρες δέχθηκαν δριμεία κριτική από επιστήμονες ανεξάρτητους από την βιομηχανία της υγείας: κατηγορούνται ότι προκαλούν βλάβες στην υγεία, εξάρτηση από συνεχή φαρμακευτική αγωγή, εξάρτηση από επαναλαμβανόμενο εμβολιασμό, μείωση του προσδόκιμου ζωής, στειρότητα και θάνατο.

Η ρήση του βαθύπλουτου Ντέιβιντ Ροκφέλερ πως “Κάποια μεγάλης κλίμακος κρίση θα κάνει τους ανθρώπους να αποδεχθούν την Νέα Παγκόσμια Τάξη“, ειπώθηκε δεκαετίες πίσω, αλλά γίνεται τραγικά επίκαιρη τον καιρό της πανδημίας του Νέου Κορονοϊού 2019.

Οι περισσότερες Ελληνίδες και Έλληνες είναι καχύποπτοι απέναντι στην επιθετική επιχειρηματική φιλανθρωπία των εκατοντάδων δισεκατομμυρίων του Μπιλ Γκέιτς, του Γουώρεν Μπάφετ, του Τζώρτζ Σόρος, του Λάζλο Σομπατβάλβυ και των λοιπών σκοτεινών φυσιογνωμιών οξύτητας 33ου βαθμού. Πιστεύουν πως με μόνη αποσκευή το πατρογονικά αντάρτικό τους πνεύμα θα αρνηθούν τον εμβολιασμό με αφορμή τον Νέο Κορονοϊό 2019: είναι βαθύτατα καχύποπτοι για τα κίνητρα όσων τον προωθούν και τον επιβάλλουν και ανησυχούν βαθύτατα για την υγεία αυτών και των παιδιών τους.

93250602_1397354230444724_6777462846969085952_n

Όμως, η Ελληνική Βουλή ψήφισε νόμο που καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό, όταν οι αρχές κρίνουν πως συντρέχει υγειονομικός λόγος. Η νέα Κάρτα του Πολίτη με βιομετρικά στοιχεία και ηλεκτρονικό τσιπ είναι μια ψηφισμένη πραγματικότητα και θα μας επιβληθεί να την αποκτήσουμε. Χωρίς αυτήν δεν θα μπορεί να κινείται ελεύθερα ο πολίτης και περιορισμοί θα υφίστανται στην μετακίνησή του. Αν στην Κάρτα του Πολίτη είναι αποθηκευμένη η πιστοποίηση ότι ο πολίτης έκανε το εμβόλιο, η μετακίνησή του θα είναι απρόσκοπτη. Το ίδιο απρόσκοπτη θα είναι η συναλλαγή του με τις δημόσιες υπηρεσίες ηλεκτρονικά και επιτοπίως. Αν το παιδί του δεν έχει εμβολιαστεί, πώς θα γίνεται αποδεκτό στο Σχολείο;

Αν εμβολιαστούν τα παιδιά των Ελληνίδων και των Ελλήνων, όλων των ανθρώπων εν γένει, τότε ο κάθε σκοτεινός άρχοντας 33ου βαθμού με υστερόβουλα κίνητρα για παγκόσμια κυριαρχία θα έχει επιτύχει τον σκοπό του.

Όσες και όσοι αρνηθούν να εμβολιαστούν, δεν θα μπορούν να έχουν μια κανονική ζωή, να συναλλάσσονται, να μετακινούνται, να συμμετέχουν, να επωφελούνται:

  • Θα μπορούν να λαμβάνουν κρατικά επιδόματα, ανεργίας, πρόνοιας;
  • Θα υπόκεινται σε εξοντωτικά διοικητικά πρόστιμα;
  • Θα μπορούν να κατοικούν στις πόλεις;

Πολλές οικογένειες, πολλές Ελληνίδες και πολλοί Έλληνες ίσως επιλέξουν να μεταναστεύσουν σε χώρες όπως οι ΗΠΑ υπό τον Ντόναλντ Τραμπ ή Ρωσία υπό τον Βλαντιμίρ Πούτιν: χώρες όπου εκτιμάται πως με την παρούσα ηγεσία δεν θα επιβληθεί υποχρεωτικός εμβολιασμός αυτού του τύπου.

Όμως, το να αποδράσει όσο προλαβαίνει κάποιος από την πατρίδα, γύρω από την οποία σηκώνουν υψηλά τείχη οι ισχυροί δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα. Η πρώτη προτεραιότητά μας ως συνειδητοποιημένων πολιτών με Ελληνική ταυτότητα και πίστη στον Ιησού Χριστό είναι να ελέγχουμε δημοκρατικά την εξουσία και να αντιστεκόμαστε στην καταπάτηση των ανθρωπίνων και συνταγματικών μας δικαιωμάτων.

Οφείλουμε να αναδείξουμε νέα εθνική και πολιτική ηγεσία που θα στοιχίζεται με τον Λαό και όχι με το Σκοτάδι.

Ο Ευαγγελιστής Ιωάννης γράφει στην Αποκάλυψη:

13-16 | Και υποχρεώνει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλούσιους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να δώσουν σ’ αυτούς χάραγμα πάνω στο χέρι τους το δεξί ή πάνω στα μέτωπά τους.

13-17 | Και να μη μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του.

13-18 | Εδώ είναι η σοφία. Όποιος έχει νου ας λογαριάσει από τα ψηφία του, τον αριθμό του θηρίου, γιατί είναι αριθμός ανθρώπου· και ο αριθμός του είναι εξακόσια εξήντα έξι (666).


IOANNIS NASIOULAS
Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης

Αγορά Βιβλίου: Θέματα Κοινωνικής Οικονομίας – Από την κοινωνική επιχειρηματικότητα, στις κοινωνικές επενδύσεις και την κοινωνική τραπεζική (Δωρεάν Αποστολή)

Θέματα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ – Από την κοινωνική επιχειρηματικότητα, στις κοινωνικές επενδύσεις και στην κοινωνική τραπεζική. Συλλογικός Τόμος. Επιμέλεια: Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ. Πρόλογος: Γεώργιος ΝΤΑΣΗΣ, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής. Γράφουν: Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ, Γεώργιος ΝΤΑΣΗΣ, Alain COHEUR, Denis STOKKINK, Kurt BERLO, Oliver WAGNER, Daniel SCHAFER, Ευγενία ΠΕΤΡΙΔΟΥ, Παναγιώτης ΜΠΑΜΙΔΗΣ, Μιχαήλ ΦΕΦΕΣ, Κωνσταντίνος ΓΕΩΡΜΑΣ, Βικτώρια ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ, Μιχαήλ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ, ​Βασίλειος ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ, Απόστολος ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, π. Αλέξανδρος ΣΑΛΜΑΣ, ​Ναούμ ΜΥΛΩΝΑΣ. ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, 2016. ISBN:978-618-80232-3-9​. Σελίδες: 311.

€24,38

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.