Διακυβερνητικά, έχει αποφασισθεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να χρηματοδοτήσει την συντεταγμένη επαναπροώθηση, μονιμοποίηση και νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών στις χώρες εισόδου και κυρίως στην Ελλάδα και τα Σκόπια, εκτός της νέας, μικρότερης Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα λέγεται Europa.

Screenshot_20190908-002233_Facebook.jpg

Αυτός είναι και ο στρατηγικός σκοπός της δημιουργίας θέσης στην Κομισιόν με τον ευφάνταστο τίτλο “Προστασία του Ευρωπαϊκού τρόπου ζωής”. Ο τίτλος είναι πιασάρικος τόσο στους ξενοφοβικούς νότιους όσο και στους παραδοσιακά αφιλόξενους βόρειους Ευρωπαίους. Ο κύριος Αντώνιος Σαμαράς κρίθηκε ακατάλληλος για την θέση αυτή.

20190908_001606.jpg

Η Γερμανία επέτυχε το χαρτοφυλάκιο της Μετανάστευσης και πια της Προστασίας του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής να το κατέχει και τότε και τώρα Έλληνας: η Ελλάδα ελέγχεται από την Γερμανία στην διαχείριση της οικονομικής της βιωσιμότητας και η παρουσία Έλληνα στο πολιτικό αυτό πόστο αναμένεται να διευκολύνει την επιβολή αυτών των πολιτικών στην Ελλάδα και την Κύπρο, που τελούν υπό ξένο έλεγχο.

Cover H Ellada sti Mikran Asian Michael Rodas

Ολοταχώς προς την Ειδική Οικονομική Ζώνη των… Πρεσπών

Η Ελλάδα έχει αδειάσει από εργατικό δυναμικό και αποδίδει ελάχιστα έσοδα στους δανειστές της: φορολογία εισοδήματος, φορολογία επιχειρήσεων και ασφαλιστικές εισφορές είναι στο κόκκινο. Οι ξένοι θέλουν τα λεφτά τους. Το ίδιο συμβαίνει και στα Σκόπια: η διαρροή των Σκοπιανών στο εξωτερικό λαμβάνει πρωτοφανείς διαστάσεις.

Γενική σιωπή έχει επιβληθεί από τις συνεργαζόμενες κυβερνήσεις Τσίπρα και Μητσοτάκη για τις πρόνοιες της Συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ και την σχέση τους με τις λαθραίες μεταναστευτικές ροές στην Ελλάδα. Η Συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ εισάγει το θεσμικό πλαίσιο για την δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών μεταξύ Ελλάδος και Σκοπίων. Στην ειδική αυτή ή στις ειδικές αυτές οικονομικές ζώνες θα απασχολούνται κατά κύριο λόγο νομιμοποιημένοι πολίτες τρίτων χώρων.

Η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα σε Ευρωπαϊκό Βαλκανικό Χώρο και του Τζωρτζ Σόρος σε Ευρωπαϊκή Βαλκανική Ένωση θέτουν το πολιτικό πλαίσιο για την ενοποίηση “της βόρειας περιοχής του Πρώτου Μέρους”, του Δευτέρου Μέρους, τον νοτιοδυτικών της Βουλγαρίας, καθώς και του Κοσόβου και Μαυροβουνίου στην νέα Σύγχρονη Μακεδονία.


Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη” και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης

Originally posted 2019-09-11 14:53:30.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.