Ο σκοτεινός κ. Τσίπρας φεύγει διωγμένος από τον μεγάλο ελληνικό λαό. Η κατακραυγή της Θεσσαλονίκης θα μείνει στην ιστορία. Του άξιζε: πούλησε όσους μιλούν ελληνικά και οι πολίτες τον μισούν. Επέλεξε να γίνει ένα τσιράκι των ξένων. Και πριν κλείσει την πόρτα, έδωσε χειροπόδαρα δεμένη και την Μακεδονία.

Όμως η Μακεδονία είναι εδώ. Την ιστορία την γράφουμε εμείς, οι πολλοί και συνειδητοποιημένοι πολίτες: οι Ελληνίδες και οι Έλληνες της Θεσσαλονίκης και ο κόσμος που μαζεύτηκε απ’ όλη την Ελλάδα.

Εμείς θέλουμε να δούμε την συμφωνία των Πρεσπών να ξηλώνεται, ακόμα και αν σκοπεύουν να την ψηφίσουν οι βουλευτές που πίνουν νερό στο όνομα του κ. Σόρος.
Απευθύνομαι σε όλες και όλους σας λέγοντας: Βγείτε μπροστά! Αφήστε τα κόμματα κατά μέρους!

Δεσμεύομαι πως από τον Μάιο του 2019, ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα γίνει ένα μεγάλο εμπόδιο στα σχέδια των ξένων και των κομματικών τους δούλων, που ήπιαν το αμίλητο νερό και σφυρίζουν αδιάφοροι, όσο αλήτες μαχαιρώνουν την Μακεδονία.


*Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την Δημοτική Παράταξη “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη” (www.thessaloniki.plus). Είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας.

*Το άρθρο πρωτοδημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα METROSPORT, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

20180828_203209_00018967877765917365452.png

Originally posted 2018-09-10 10:25:52.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.