Είναι σίγουρα η 13η Θεά του Ολύμπου με μεταγραφή όμως από την πανέμορφη Κόρινθο, παρόλο που τ’ όνομά της έχει σχέση με σοφία του νου , εκείνη θα μπορούσε με αλλαζονική ευκολία να είναι η Θεά της δύναμης.
Ρώμη, ομορφιά, ήθος, ευ αγωνίζεσθαι , σεβασμός, και ένα πείσμα για ζωή γεμάτο θεό, ευγνωμοσύνη, Ελλάδα και με θέα την καρδιά. Ταξιδεύει στους ώμους της τη ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ και την πάει ψηλά! Τόσο ψηλά , ώστε ν΄ανεμίζει στις καρδιές των  απανταχού Ελλήνων- σε οποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκονται- Ελεύθερη με την ένθεη ιδιότητά της, να σκορπάει το μπλε της και να γεμίζει ο ουρανός οξυγόνο ψυχής. Όταν μίλησα με την Αθηνά, ένιωσα αυτό που πηγάζει από μέσα της που όσο και να προσπαθήσεις δεν μπορείς ν’ αποκτήσεις. Το φως ως γνωστόν δεν έχει μπρίζα. Η Αθηνά είναι  Ένας άνθρωπος έξω καρδιά, σοβαρός και συγκροτημένος που έχει προστατεύσει το παιδί μέσα του ως ενήλικας με έναν ιδιαίτερο σεβασμό και ορθοπρέπεια . Χαίρομαι που σήμερα είναι η αποψινή καλεσμένη μας εδώ στο “P.E.R.S.O.N.A.L.I.T.I.E.S”   και αν μη τι άλλο θα έχετε- έχουμε την ευκαιρία να δούμε πίσω από τους τίτλους και τη δόξα , τον αγώνα και όλα τις  αθέατες στιγμές αγωνίας, δυσκολιών ,αλλά και υπέρβασης εαυτού για την κατάκτηση του προσωπικού της ονείρου με γενναιότητα και αυταπάρνηση. Όπως λέει και ο πολύ καλός μου φίλος  και Σεφ Λάζαρος Ράπτης : Η επιτυχία δεν έχει ωράριο. Η Αθηνά αύριο αγωνίζεται για τον Παγκόσμιο Τίτλο του WKY ενάντια στην Γερμανίδα αντίπαλό της … Πάμε να της ευχηθούμε καλή επιτυχία γι’ αύριο και μία παράκληση. Κοινοποιήστε τον αυριανό αγώνα και αρχίστε τις ευχές…Το κορίτσι μας χρειάζεται εμψύχωση και θετική σκέψη!
Αθηνά ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!
Αγωνίζεται πάντα με υψηλό ψυχικό σθένος, όπως αρμόζει σε μία πρωταθλήτρια του δικού της βεληνεκούς!
Συνήθως κάνω 12 ερωτήσεις. Στην Αθηνά έκανα 13. Εύχομαι να είναι 13 και τυχερές! Χμμ, και κάτι μου λέει πως θα είναι η αυριανή τροπαιοφόρος του παγκόσμιου τίτλου! Πάμε όμως και στη συνέντευξη. Θα ξεκινήσουμε με τραγούδι φυσικά και τι άλλο θα μπορούσε να είναι εκτός από τον Mr. Rocky
Λ.Κ:- Καλησπέρα σας Κυρία Ευμορφιάδη. Καταρχάς όλη ομάδα του “P.E.R.S.O.N.A.L.I.T.I.E.S” στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σας ευχαριστούμε για την όμορφη διάθεση να μας βάλετε για λίγο στο δικό σας πλανήτη. Τι ήταν αυτό που σας γοήτευσε στον κόσμο του πυξ – λαξ; Πέραν της τεχνικής κατάρτισης ,πόσο σημαντικό είναι να δομηθεί το ψυχικό σθένος ένος αθλητή αυτού του επιπέδου; Το αθλητικό ήθος είναι πηγαίο ή επίκτητο ως διαδικασία;
Α.Ε:- Καλησπέρα σας Κυρία Kyropoulos. Δέχτηκα με χαρά την πρόσκληση σας να μιλήσω για όλα όσα αγαπάω και να τοποθετηθώ και κάπως διαφορετικά απέναντι σε θέματα που σχετίζονται άμεσα με την αντίληψη ενός ανθρώπου που η αθλοπαιδεία είναι ο τρόπος ζωής του .
Η μεγαλύτερη μάχη είναι με τον εαυτό σου. Η διακαίωση έρχεται όταν κάνεις την υπέρβαση των ορίων σου. Μόνο τότε καταλαβαίνεις τι είσαι ικανός να κάνεις. Σύνθημα της ζωής της. ” ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ”!
Είναι παρά πολύ σημαντικό να έχει δομηθεί σωστά σε έναν αθλητή το ψυχικό σθένος. Η «ψυχολογία» η λεγόμενη ανατομία των ψυχικών του αποθεμάτων και το πως αυτή οικοδομείται. Η εσωτερική αυτή δύναμη που απαιτείται για να ξεπεράσουμε κάθε φόβο, όπως και κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί μπροστά μας. Είναι αυτή η κινητήριος δύναμη που έχει ως μοναδική πηγή άντλησης και ανατροφοδότησης τον ίδιο μας τον εαυτό. Είναι η δύναμη που μας βοηθά να στηριχτούμε στα πόδια μας όταν έρχονται δύσκολες στιγμές, η δύναμη που μας γεμίζει θάρρος όταν θέλουμε να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας και τις αξίες μας.Είναι η δύναμη που μας οπλίζει με θάρρος και υπομονή να αντιμετωπίσουμε απαιτητικές καταστάσεις.Το ψυχικό σθένος είναι η αρετή  όχι μόνο των πρωταθλήτων, αλλά και των ανθρώπων που έρχονται αντιμέτωποι με το θάνατο και τον νικούν! Είμαστε μονομάχοι του εαυτού μας στο πεδίο της αυτοπραγμάτωσης . Καθημερινά καλούμαστε να  δώσουμε μάχες και να  ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας, διδάσκοντας σε όλους, ότι : η μάχη δεν τελειώνει ποτέ!
Λ.Κ:- Αν γυρίσουμε την κλεψύδρα πίσω …πού θα σας συναντήσουμε στα 7 σας χρόνια; Στο παιδικό σας δωμάτιο υπερίσχυαν οι κούκλες ή τα playmobil?  Πότε συνειδητοποιήσατε ότι θέλετε επαγγελματικά ν’ ακολουθήσετε αυτό το δρόμο; Ήταν εύκολο μία πανέμορφη αιθέρια ύπαρξη να τα βάζει με “αντιπάλους” δυνατότερες απ’ αυτή; (ως προς τη σωματοδομή)
Α.Ε:- Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα πήγαινα στην ηλικία τον 7-10 ετών . Ήμουν ένα κορίτσι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, που ήταν ατίθασο που έπαιζε μπάλα με τα αγόρια και κρυφτό με τους φίλους του. Ήμουν μόνιμα καβάλα πάνω στο ποδήλατο- πάντα με σπασμένα φρένα και από άποψη δεν τα έφτιαχνα ποτέ- ,τραυματίζα τα γόνατα μου,αλλά αδιαφοτρούσα χαρακτηριστικά και για τις  γρατζουνιές μου και  για τα ματωμένα πόδια μου. Μπορεί να ήμουν ένα αγοροκόριτσο ,αλλά ποτέ δεν έλειπαν οι κούκλες από το δωμάτιο μου. Στα 12 μου κατάλαβα πως έχω ταλέντο στις πολεμικές τέχνες. Έβγαινε από μέσα μου χωρίς να μπορώ να το εξηγήσω αυτό. Αβίαστα που λένε σαν ανάσα. Ασχολήθηκα επαγγελματικά όταν άρχισα και γω να τα βλέπω τα πράγματα πιο σοβαρά στην ζωή μου. Ξύπνησα ένα πρωί και είπα : Αθήνα αυτό είσαι! Αυτό κανείς σε όλη σου την ζωή. Καιρός να δείξεις τι αξίζεις και να δουλέψεις,ώστε να ζήσεις απ’ αυτό! Είμαι πολύ περήφανη που το κατάφερα! Σε λίγο καιρό άνοίξα την δίκη μου σχολή! Είμαι επαγγελματίας πλέον! Ποτέ δεν με έχω χαρακτήρισει πανέμορφη και δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με την εξωτερική μου εμφάνιση να σου πω την αλήθεια. Δεν τα έχω βάλει ποτέ με δυνατότερες αντιπάλους μου με μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από εμένα. Πάντα ήμουν μια παρά πολύ γυμνασμένη αθλήτρια και ήμουν πολύ πιο γυμνασμένη  από τις αντιπάλους μου.
Λ.Κ:- Σε πολλές φωτογραφίες σας .Σας βλέπουμε αγκαλιά με τη ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ…Τι σημαίνει για εσάς να την ανεμίζετε ψηλά μετά από κάθε νίκη σας; Πώς νιώσατε την πρώτη φορά που νικήσατε; Τι είπατε στον εαυτό σας; Προσεύχεστε πριν από κάθε αγώνα;
Πάντα προσευχόμαι και ειδικά την ώρα που πατάω το πόδι μου στο ρινγκ.

 

Α.Ε:-Αυτό που νιώθω όταν κρατάω την γαλανόλευκη ψηλά είναι μια τρομερή συγκίνηση εκείνη την στιγμή νιώθω τόσο Περήφανη που είμαι Ελληνίδα και αγωνίζομαι σε τόσους σημαντικούς αγώνες για την Ελλάδα μας, αυτή την σπουδαία χώρα με την τεράστια ιστορία που κουβαλάει στις πλάτες της και είμαι πραγματικά Περήφανη που μπορώ να δοξάζω την ιστορική γαλανόλευκη με κάθε αγώνα μου. Δεν μπορώ να σου περιγράψω τα Συναισθήματά μου μετά από κάθε νίκη μου κλαίω σαν μικρό παιδί! Πάντα προσευχόμαι και ειδικά την ώρα που πατάω το πόδι μου στο ρινγκ. Κάθε νίκη είναι μια ξεχωριστή νίκη νιώθω το ίδιο πράγμα δεν αλλάζει όπως ένιωσα και στην πρώτη μου νίκη έτσι νιώθω και κάθε φορά. Λέω πάντα πάμε Αθηνούλα δυνατά, δεν τελείωσες αυτή είναι μόνο η αρχή!
Λ.Κ:- Είστε κι εσείς fun του Rocky Balboa? Από τη δική σας πλευρά και τον τρόπο που γαλουχηθήκατε, τι θα θέλατε να πείτε σ’ ένα νέο παιδί ,που ξεκινάει τώρα την είσοδό του στον ανδροκρατούμενο κατά βάση χώρο του επαγγελματικού kick boxing?
Α.Ε:- Εννοείται μακάρι να είχα γνωρίσει αυτόν τον τεράστιο θρύλο του μποξ! Θα ήθελα πολύ να πω τα πράγματα όπως έχουν αλλά δυστυχώς δεν θα το κάνω. Το μόνο που έχω να πω είναι να προσέχουν πολύ σε τι άνθρωπο θα πάνε να τους διδάξει. Προσοχή λοιπόν, ένας δασκαλος πρέπει να έχει όλα  τα παρακάτω στοιχεία :Πρέπει να δείχνει ενδιαφέρον ξεχωριστά για κάθε αθλητή,γιατί ο καθένας είναι εξατομικευμένη περίπτωση!
  1. Να δείχνει ποιος είναι και να μην προσποιείται.
  2. Να είναι άτομο άξιο σεβασμού
  3. Να έχει την ικανότητα της παρακίνησης Και της δημιουργίας κινήτρων
  4. Να είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του
  5. Να έχει την ικανότητα της επιβολής πειθαρχίας, να χαράξει μια πολιτική νόμων και κανονισμών
  6. Να έχει την ικανότητα αναγνώρισης ταλέντων
  7. Να είναι ενθουσιώδης
  8. Να διακρίνεται για την επιθυμία του να κερδίζει και να μεταφέρει αυτό το συναίσθημα στα παιδιά
  9. Να έχει την ικανότητα της οργάνωσης
  10. Να είναι τίμιος
  11. Να είναι αξιοπρεπής γιατί η αξιοπρέπεια είναι αλληλένδετη με την εκτίμηση και το σεβασμό
  12. Να είναι θαρραλέος και να μεταδίδει το θάρρος του στους αθλητές
  13. Να διακατέχεται από δίκαιη και σωστή κρίση και λήψη αποφάσεων
  14. Να έχει την αίσθηση του χιούμορ. Το χιούμορ στην κατάλληλη στιγμή βοηθάει στη δημιουργία καλού κλίματος
  15. Να είναι συνεπείς με τις υποχρεώσεις. Αυτο που έχω να πω στα νέα παιδιά είναι ότι πρέπει να το πιστεύουν πραγματικά, αν το πιστεύουν πραγματικά και δείχνουν σοβαρότητα σε ότι και να κάνουν θα τους λάβουν και οι υπόλοιποι σοβαρά. Ό,τι κανείς να το κάνεις με την αξιοσύνη που του πρέπει.

 

Κάθε φορά που γράφω το “P.E.R.S.O.N.A.L.I.T.I.E.S”  είναι σα μία κρύπτη του μαγικού θησαυρού που κρύβει μία ανθρώπινη ψυχή. Είναι οι γεύσεις που έχω τη χαρά να γευτώ από όλη τη διαδρομή και τα βιώματα του ανθρώπου που έχω απέναντί μου. Χαίρομαι σα μικρό παιδί,γιατί η παρακαταθήκη κινήτρων γεμίζει από ανθρώπους που ο καθένας προσθέτει το δικό του λιθαράκι στο φως, να προβληματιστούμε, να γίνουμε καλύτεροι, πιο αυθεντικοί στα θέλω μας και στις αξίες μας. 

Σ’ ευχαριστώ Αθηνά Ευμορφιάδη για το ήθος που μου – μας δίδαξες μέσα από αυτή τη συζήτηση- συνέντευξη και φυσικά με το που γίνει η μετεγκατάσταση στο Τορόντο του σταθμού μας θα είσαι καλεσμένη μας και στο ραδιόφωνο της ομογένειας: http://www.radiomelodia.ca ,γιατί και η ομογένεια πρέπει να γνωρίζει και να τιμά τα παιδιά της όπως μπορεί!

 

 

 

Η Αθηνά Ευμορφιάδη αγωνίζεται αύριο Τετάρτη στο Μόναχο για τον Παγκόσμιο Τίτλο WKU! Μια μεγάλη γυναικεία αναμέτρηση απέναντι στην Marie Lang, μια από τις δυνατότερες προκλήσεις για το γυναικείο μας kickboxing τα τελευταία χρόνια.
Καλή επιτυχία Αθηνά μας!

 

Λ.Κ:- Στα κύτταρα ενός πρωταθλητή είναι καταγεγραμμένη η σταδιοποίηση του/της προς τον δρόμο της Νίκης…Υπήρξαν στιγμές που λυγίσατε; Πού είπατε τα παρατάω; που ενδεχομένως φοβηθήκατε;
Μιας και μιλάμε για Νίκη ας υπεθυμίσουμε στον εαυτό μας και το περίφημο άγαλμά της Νίκης της Σαμοθράκης. Όταν πρωτοαντικρύσατε το συγκεκριμένο αριστούργημα ,ποιες ήταν οι πρώτες εικόνες που σας γεννήθηκαν στο μυαλό;

 

Δεν έχω πει ποτέ τα παρατάω ακόμα και με σπασμένο χέρι εγώ συνέχισα!
Α.Ε:- Δεν έχω πει ποτέ τα παρατάω ακόμα και με σπασμένο χέρι εγώ συνέχισα… το έσπασα σε αγώνα και αναγκάστηκα να υποβληθώ σε χειρουργείο με αποτέλεσμα , να μείνω ένα χρόνο εκτός αγωνιστικής. Και ομως δεν το έβαλα κάτω ! Ταξίδεψα μέχρι και στην Ταιλάνδη για να δουλέψω μόνο τα πόδια μου αφού δεν είχα χέρι για σχεδόν ένα χρόνο. Ένιωσα την Αναπηρία στο 80% και δεν το εβαλα κάτω ποτέ! Υπάρχουν πολλές στιγμές κατά την προετοιμασία μου που βάζω τα κλάματα που δεν αντέχω άλλο την πίεση της πείνας για να χάνω 8 κιλά και την βαριά προπόνηση να πονάει όλο μου το κορμί και να λέω:” Έλα Αθήνα, κάνε υπομονή! Λίγο έμεινε . Σκέφτομαι το μετά και άμεσως παίρνω δύναμη!
Η Νίκη της Σαμοθράκης, Χμμ, η Σπουδαία Φτερωτή θεά άγνωστου καλλιτέχνη, που όταν την βλέπεις λες πως η νίκη είναι γένος Θηλυκού. Πρόκειται για μια καλλονή που παριστάνει μια φτερωτή θεά που απλώνει τα φτερά της στο Σύμπαν θριαμβευτικά πάνω από τα εγκóσμια. Ο ρόλος της ήταν να φέρνει τη νίκη και να την αναγγέλλει. Όταν την πρώτο είδα αμέσως σκέφτηκα ποσό Σπουδαίο είναι τελικά  να φέρνεις μια νίκη ….οποιαδήποτε νίκη.
Λ.Κ:- Θα ήθελα να μας πείτε τι σημαίνει ο όρος Καράτε ετυμολογικά και τι σημασία έχει στην ψυχή σας. Είστε κάτοχος μαύρης ζώνης. Μία τιμή η οποια διέπεται από ηθικούς κανόνες.Θα μας τους αναλύσετε;
Α.Ε:-Το καράτε Το όνομά  στα ιαπωνικά σημαίνει “άδειο χέρι”,  στο καράτε δεν χρησιμοποιούνται όπλα. Ναι είμαι κάτοχος μαύρης ζώνης και κάπου εκεί έκλεισε ο κύκλος μου στο καράτε. Μια τιμή όπως είπες που διέπεται από ηθικούς κανόνες. Το κομμάτι της ηθικής είναι αναπόσπαστο μέρος στη ζωή του ανθρώπου. Η ηθική αρχίζει να απασχολεί τον άνθρωπο καθώς οδεύει προς την ενηλικίωση και καλείται, βαθμιαία να έρθει αντιμέτωπος με διλήμματα του. Ο έφηβος καλείται να αξιολογήσει συμπεριφορές κοντινών του προσώπων και φίλων αρχίζει να παρατηρεί πως αισθάνεται και ποια είναι η θέση του στην κοινωνία. Αυτά τα ερωτήματα που ανακύπτουν θα τον βοηθήσουν σιγά-σιγά να ενηλικιωθεί. Εγώ μεγάλωσα ,γαλουχήθηκα και ενηλικιώθηκα με το καράτε .Μου Έδωσε καθοδήγηση και την εσωτερική απεύθυνση. Είναι μεγάλη συζήτηση  το αν οι πολεμικές τέχνες μπορούν να διδάξουν ηθική. Ευτυχώς, η ηθική διδάσκεται ως ένα βαθμό δυστυχώς διδάσκεται στις μικρές ηλικίες και όχι μετά την ενηλικίωση.
Πάμε για ένα μουσικό διάλειμμα; Είμαστε οι πρωτεργάτες της ιδέας τα γραπτά άρθρα να συνοδεύονται από μουσική και χαίρομαι που πλέον πολλοί συνάδελφοί μας μιμούνται. Πάντα το έβλεπα συναγωνιστικά το έργο και ποτέ ανταγωνιστικά. Οφείλω όμως ν’ αποδώσω τα εύσημα στην ομάδα του “P.E.R.S.O.N.A.L.I.T.I.E.S”  γιατί μπαίνει βαθειά και χωρίς εκπτώσεις στις αθέατες πλευρές. Πάντα με ευγένεια και καλλιέπεια αφήνει τον καλεσμένο να είναι και ο βασικός του πρωταγωνιστής. Να μιλήσει για όλα όσα αγαπάει και να εμπνεύσει. Όνειρό μας και βασικός στόχος είναι να παρακινήσουμε τον καθένα να ψάξει μέσα του…την εσωτερική φωνή που θα του δείξει το δρόμο.
όλες οι μουσικές επιλογές είναι συνηφασμένες με τη διάθεση της στιγμής και αν μη τι άλλο είναι καλοκαίρι και πάμε να το τιμήσουμε με την επόμενη μουσική απόδραση και να θυμάστε.
το καλύτερο της ζωής μας είμαστε εμείς. Μόνο όταν εμείς είμαστε καλά μπορούμε να δώσουμε το καλύτερο κομμάτι μας εκεί που αξίζει αληθινά. Πάμε ζωή λοιπόν ! Vamos!
Η ακριβής μετάφραση από το Ισπανικό κείμενο είναι η εξής: Το καλύτερο της ζωής μου είσαι εσύ!
Λ.Κ:- Όσον αφορά την εξωτερική σας εμφάνιση θα μπορούσατε άνετα να συμπεριλαμβάνεστε στη λίστα των τοπ – μοντέλων του πλανήτη. Αντ’ αυτού αλλάξατε φορά  επάξια ως προς τη  τοποθέτηση της λεζάντας στους ρόλους του ασθενούς φύλου σε ισχυρού, αφού εκπροσωπείτε απόλυτα πιστά το ευ αγωνίζεσθαι που σας διακρίνει. Πόσο βαρύ είναι το ηθικό βάρος για μία τέτοια απόφαση ζωής; Διέπεται και από μία ιδιαίτερη μορφή ευθύνης με την έννοια του καθήκοντος;
Με θέα τον άντρα της ζωής της κάπου στην πανέμορφη Σαντορίνη!

 

Α.Ε:-Από το χώρο του μόντελινγκ πέρασα ,είπα απλά ένα γεια και προχώρησα. Δεν είναι για μένα αυτός ο χώρος . Πάντα ένιωθα μια πολύ δυνατή και ισχυρή προσωπικότητα που είναι γεννημένη για να αγωνίζεται στην κυριολεξία, έτσι δεν θα μπορούσα ποτέ και σε καμία ζωή μου να ασχοληθώ με αυτό το επάγγελμα.

 

Μία καλλονή χωρίς αμφιβολία. Αγαθά κόποις κτώνται και το αποδεικνύει περίτρανα με το σμιλευμένο αγαλματένιο της σώμα και το ευθόβολο χαμόγελό της.
Λ.Κ:-  Συναντάτε τον εαυτό σας  σε νεαρότερη ηλικία στην όμορφη Κόρινθο .Εσείς είστε 80 ετών  . Καταρχάς πώς τον φαντάζεστε στα 80 του χρόνια και ποιες είναι οι 3 σημαντικότερες συμβουλές που έχετε να του πείτε;
Α.Ε:- Ωραία ερώτηση. Στα 80 μου φαντάζομαι τον εαυτό μου να ζω όμορφα με τον άντρα μου τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου . Θέλω μια φυσιολογική και όμορφη ζωή με πολύ αγάπη από την οικογένεια μου. Αυτό που θα έλεγα στην ατίθαση και νεότερη Αθηνά είναι : Να δίνεις αγάπη, να σέβεσαι και να εκτιμάς ό,τι σου δίνει η ζωή! Τα λάθη είναι ανθρώπινα και θα μάθεις μέσα από αυτά. Σκοπός είναι η εξέλιξη.
Λ.Κ:- Κάποτε ρωτήθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος τι είναι τύχη και απάντησε: ” Τύχη είναι,όταν η προσπάθεια συνάντησε την ευκαιρία” . Ποιά είναι η δική σας απάντηση στην παραπάνω ερώτηση;
Α.Ε:-Εγώ θα απαντήσω με αυτό που είχε πει ο Δημόκριτος:” Η τόλμη είναι η αρχή κάθε πράξης όμως η τύχη καθορίζει το τέλος”.
Λ.Κ:- Ζούμε στην εποχή της ελευθεριότητας και όχι ελευθερίας…Είμαστε άτυπα δέσμιοι της αόρατης τεχνολογικής φυλακής που λέγεται social media . Επειδή για πάρα πολλούς ανθρώπους θεωρείστε πρότυπο με τις επιλογές και την εξέλιξή σας , θεωρείτε ότι φέρει ευθύνη ένα δημόσιο πρόσωπο , όπως εσείς, απέναντι στην έκθεση του εαυτού του – συμπεριφοράς του;
Α.Ε:- Χαίρομαι που αναφέρθηκες στην ζωή των Social media Λένα μου. Δυστυχώς η ευτυχώς πλέον, αυτό έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας . Εγώ προσωπικά όταν βλέπω ανθρώπους να κάνουν κατάχρηση και να πουλάνε άσχημα τον εαυτό τους θυμώνω παρά πολύ. Και θυμώνω ακόμα Περισσότερο όταν βλέπω ανθρώπους που ξεπουλάνε ότι τους έχει απομείνει για λίγη δημοσιότητα με ημερομηνία λήξης και αυταί είναι που κάνουν το μεγαλύτερο κακό.  Παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο τα social στην ζωή μας που εννοείται, ότι φέρει ευθύνη ένα δημόσιο πρόσωπο.Η συμπεριφορά μας έχει επιδραστικό χαρακτήρα , ειδικά προς τους νέους. Ας είναι λοιπόν με ωριμότητα και προς όφελος όλων μας!
And the winner is…
Λ.Κ:-  Τρεις είναι οι κυρίαρχοι πυλώνες στο μηχανισμό της ζωής. Η εργασία που λειτουργεί ως καθρέπτης της ζωής μας, το σπίτι  μας και ένας καλός σύντροφος που δρα ως ισορροπιστής και ανατροφοδότης για τα όνειρά μας. Θα ήθελα για το καθένα απ’ αυτά να βάλετε τη δική σας σφραγίδα.

 

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης χαρίζει χαμόγελα!
Λ.Κ:- Πάντα το ‘ χα απορία για το πως είναι τα παρακάτω:
1) Όταν έχετε απέναντι σας μία αντίπαλο τύπου Τσατσένκο -τεράστια σε μέγεθος- τι σας περνάει από το μυαλό; φοβάστε ή λέτε θα τα καταφέρω;…Εκείνη την ώρα η σκέψη τρέχει στις λεπτομέρειες της σωματοδομής της αντιπάλου ή εστιάζει στα δυνατά σημεία της ρώμης της προετοιμασίας που έχετε κάνει;
2)  Είναι η στιγμή που έχετε χάσει και οφείλετε να συγχαρείτε την αντίπαλό σας.Τι είδους συναισθήματα σας διαπερνούν εκείνη τη στιγμή;
3) Μόλις έχετε κερδίσει και σηκώνετε τη ζώνη του τίτλου σας ψηλά..Ζητωκραυγάζει το πλήθος..Είστς η Βασιλισσά τους; Ποιο στέμμα έχει μεγαλύτερη αξία; Ο τίτλος, οι αντιδράσεις του κοινού , ή το φιλί και η αγκαλιά του συντρόφου σας;
4) Βλέπετε την ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΨΗΛΑ και ακούτε τον Εθνικό μας ύμνο…τι ψιθυρίζει η σιωπή;
5) Όταν είσασταν παιδί λέγατε…Όταν μεγαλώσω θα γίνω…Τώρα που έχετε βάλει τον πήχη των ονείρων; Πού θέλετε να φτάσετε;
Πάμε ΖΩΗ ΔΥΝΑΤΑ!

 

 Α.Ε:- Για μένα παίζει συμαντικό ρόλο η εργασία στην ζωή μας. Δείχνει ποσό ικανός είσαι σε αυτή την ζωή πως μπορείς να επιβιώσεις μόνος οποία και να είναι αυτή η εργασία. Να δείχνεις ποσό ικανός νοικοκύρης είσαι στην ζωή σου! Επίσης το δεύτερο και το πιο σημαντικό είναι ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου να υπάρχει αμοιβαιότητα ως προς τον σεβασμό, την κατανόηση και την αγάπη και να υπάρχει αλληλουποστήριξη σε όλα τα πεδία. Εγώ  είμαι άνθρωπος που λειτουργεί πολύ με το συναίσθημα, έχω ανάγκη έναν τέτοιον άνθρωπο και ευτυχώς τον βρήκα. Όταν έχεις μια καλή Ισορροπημένη ζωή τότε τα όνειρα σου αρχίζεις σιγά σιγά να  τα πραγματοποιείς σταθερά και δυνατά, δυνατά και σταθερά!

 

Όσο πιο μεγαλος είσαι τόσο πιο άσχημα πέφτεις”
Είχε πει ένας πρώτο πυγμάχος:” Όσο πιο μεγαλος είσαι τόσο πιο άσχημα πέφτεις”! Δεν έχω φοβηθεί ποτέ ακόμα και τότε που αγωνιστικά με την νούμερο ένα παγκόσμια αθλήτρια του κικ μπόξινγκ Jorina Baars.

 

 

 

ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ!!!
Μια ήττα έχει δύο όψεις. Είναι πολύ σκληρή και για κάποιον που έχει περάσει πολύ πόνο  κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του- που τα έχει δώσει όλα για όλα- , αλλά λειτουργεί και ως η μεγαλύτερη πρόκληση και πρόσκληση ταυτόγχρονα ,για την επόμενη αναμέτρηση με το ανάστημα και όχι το ύψος ολόκληρου του είναι σου. Φοράς το πιο δυνατό χαμόγελο που έχεις ,λες συγχαρητήρια στην αντίπαλο και Αποχωρείς. Υπάρχει η απογοήτευση που κρατάει ευτυχώς για λίγο. Για μένα όλα έχουν αξία εκείνη την στιγμή μα η μεγαλύτερη αξία είναι η αγκαλιά και το ευτυχές βλέμμα του άντρα μου που μαζί μου περνάει τόσα πολλά και αυτός και εκκινεί την στιγμή μας αξίζει και στους δυο μια αγκαλιά ένα φίλη! Όταν ακούω τον εθνικό το ψιθυρίζω με το χέρι στην καρδιά. Όταν ήμουν μικρή όσο παράξενο και να σου ακουστεί δεν θυμάμαι ποτέ να έχω πει θέλω να γίνω σαν αυτόν. Θαύμαζα ανθρώπους και την πορεία τους αλλά ως εκεί. Τα όνειρα μου σιγά σιγά πραγματοποιούνται,αλλά με σκληρή δουλειά, ανάσα και θεό. Δε μου χαρίστηκε τίποτα. Αγωνίστηκα, αγωνίζομαι και δε θα πάψω ν΄αγωνίζομαι και να ποιώ ήθος ως δασκάλα απέναντι στους μαθητές μου.  Εκεί είναι η μεγαλύτερη διδαχή – στ’ αγωνιστηκό κομμάτι – ν’ αγωνίζεσαι με ταπεινότητα και με όλη τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου.
Λ.Κ:- Πού θα αφιερώσετε την εν δυνάμει ΝΙΚΗ ΣΑΣ αύριο ημέρα Τετάρτη στον αγώνα που θα λάβει χώρα στο Μόναχο;
Α.Ε:-Η νίκη μου είναι αφιερωμένη στον άντρα μου και στην οικογένεια μου χωρίς αυτούς εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα!
Υ.Γ. Ακόμη ένα “P.E.R.S.O.N.A.L.I.T.I.E.S”  μας χάρισε ατόφιες στιγμές και ένα ταξίδεμα σε ψυχικές συνιστώσες. Δε θα πούμε πολλά, παρά ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ…ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ,γιατί όπως λένε και στη Γερμανία… Weil es Dir Wert bist!
Θα ήθελα να κλείσουμε μ’ ένα τραγούδι…και την ευχή του αετού. Η δύναμη του αετού…Δε σκύβει ποτέ το κεφάλι. Καλό πέταγμα Αθηνά!
Με αγάπη,
Λένα

Originally posted 2019-06-18 15:18:59.