Αισίως πριν την κάλπη: δίνουμε όνομα στην αξιοπρέπειά μας

Γράφει ο Δημήτρης Γιαννουλίδης

Δεν ήρθαμε για να σκύψουμε τόσο που η μύτη μας να ενωθεί με τη φτέρνα και έτσι βολικά κουλουριασμένοι και κατόπιν «βολεμένοι» να κυλούμε και να φτάνουμε στην επαναλαμβανομένη και πλέον διάχυτη πολιτική σήψη.

Οι λαμπροί διεθνείς οιωνοί, εκπορευόμενοι από τα πολυτελή γραφεία όπως αυτά επεμβαίνουν ωμά στην πολιτική μας πραγματικότητα, καθιστώντας τις ξενοκίνητες μαριονέτες, δηλαδή το εγχώριο πολιτικό προσωπικό, το επανειλημμένος φτωχευμένο από

  • ηθικές άξιες,
  • φροντίδα,
  • διάθεση για αυτοκάθαρση,
  • μεριμνά για τον τόπο,
  • αγάπη στην αγάπη που του έδωσε ο λαός για να τον υπηρετήσει, παρέχοντας σ’ αυτό τη βούλησή του με εμπιστοσύνη,
  • το καθήκον που το τίμησε η ζωή για να άρχει,
  • το πνεύμα που του δώρισε η παιδεία του Κράτους του για να ομορφαίνει το μέσα μας και το έξω μας, δίνοντας εμπράγματες λύσεις, προοπτική και όραμα απέναντι στα λιμνάζοντα προβλήματα που κοντεύουν να μας καταπιούν,

σκοτώνουν την αξιοπρέπειά μας και βιάζουν το αίσθημα της δίκαιας εθνικής μας υπερηφάνειας, ομολογώντας παντοιοτρόπως στην ιστορική μας διαχρονία.

Χάνονται εκατομμύρια ανθρωποώρες εργασίας που το δραστικό τους πολιτικό έργο, αν απαγκιστρωνόταν από αυτήν την ανατριχιαστική δουλοπρέπεια με θάρρος και με αποφασιστικότητα, θα είχαμε νικήσει τον τελευταία αήττητο κακό μας εαυτό.

Καλές οι παραινέσεις, οι νουθεσίες και οι οδηγίες. Ήρθε η ώρα για μια ακόμα φορά να αντιτάξουμε και να εκφράσουμε τη φωτεινή μας πλευρά και αυτές τις εκλογές να τις κάνουμε μια ολοκαίνουρια ευκαιρία αναφοράς και σεβαστής μνήμης, παρακαταθήκη.  

Αισίως για την κάλπη

με Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη, με τον Γιάννη Νασιούλα.

__________________________________________________________________________________________________________

Ο Δημήτρης Γιαννουλίδης είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και προπονητής με καριέρα σε ομάδες, όπως: Εδεσσαϊκό (Β’, Γ’ και Δ’ Εθνική), Ιωνικός (Α’ Εθνική), ΠΑΟΚ (Α’ Εθνική), Καβάλα (Γ’ Εθνική), Εθνικός Πειραιώς (Β’ Εθνική), Νίκη Βόλου (Γ’ Εθνική), Καστοριά.

Είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης με την παράταξη του Ιωάννη Νασιούλα «Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη».

 

 

Originally posted 2019-05-25 09:53:54.

Το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: