Αιφνιδιασμό προκάλεσε η υποψηφιότητα του Ιωάννη Νασιούλα για την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος. Ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση προκάλεσε στους αυτοδιοικητικούς, δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, η ομιλία του ενός εκ των πέντε υποψηφίων, με την δική του υποψηφιότητα να είναι ανεξάρτητη και των υπολοίπων κομματική (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ).

IOANNIS NASIOULAS
Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης

“Τρεις στρατηγικές προκλήσεις θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι αυτοδιοικητικοί την ερχόμενη περίοδο: τον απροκάλυπτο βιασμό της ελληνικότητας της Μακεδονίας από ελληνική κυβέρνηση, την απαίτηση να εξασφαλισθούν χρηματοδοτήσεις από την Ευρώπη που να γιατρέψουν τις πληγές του κόσμου και το ηχηρό ΟΧΙ που πρέπει να πούμε στην υποκατάσταση των διωγμένων Ελληνίδων και Ελλήνων από εξαθλιωμένους λαθρομετανάστες, των οποίων τις χώρες κατέστρεψαν οι φίλοι και κολλητοί των δικών μας κυβερνήσεων”, τόνισε με έμφαση ο Γιάννης Νασιούλας, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη”.

Η μόνη ανεξάρτητη υποψηφιότητα για εκπροσώπηση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος έγινε αντικείμενο συζητήσεων μεταξύ των εκατοντάδων αυτοδιοικητικών που βρέθηκαν σήμερα στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, μεταξύ των οποίων 38 Δήμαρχοι, και πλήθος δημοτικών συμβούλων.