soros-33

Είπε τις προάλλες κάποιο πρόσωπο (έτσι με πληροφόρησαν), από εκείνα, τα συστημικά , των διαύλων, του διεφθαρμένου και διαπλεκομένου παρακράτους, που κατοικοεδρεύει στο τρίγωνο Συντάγματος, Κολωνακίου, Εκάλης (στο μυθικό κράτος του γραικυλιστάν), ότι όποιος δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο θα πρέπει να διώκεται ποινικά.

Κάτι τέτοιες ανακοινώσεις νομίζω ότι έβγαζε η στρατιωτική διοίκηση των Γερμανών το 1941-44 (αν δεν κάνω λάθος πάντα και δεν με «απατά» η μνήμη μου), στο γερμανικό και τότε χώρο.

775

Έτσι ανεβόησε αυτή η ισχνή φωνούλα, μέσα στην ασημαντότητά της, από το πάτο του πηγαδιού, της χολεριασμένης παγκοσμιοποίησης, του διεθνισμού και της καμπάλα.
Πολλοί μασόνοι μαζεύτηκαν πλέον και όλοι επιθυμούν διακώς το καλό μας.
Καμπάλα, μασονία και καλό;

Τέλος πάντων, κάποιοι το σκότος και το έρεβος μπορούν να το θεοποιήσουν και να μας πουν, πως εάν πέσουμε στην άβυσσο θα σωθούμε.

ellinika hoaxes george soros (1)

Δημοκρατία έχουμε, οι ιδέες δεν διώκονται.
Δεν διώκονται βέβαια, αλλά αποκρούονται.

Και αποκρούονται μετά αποτροπιασμού και βδελυγμίας, ως ψευδής, αναληθής και ως μη βιώσιμες μέσα στην πολιτεία και το κοινωνικό σύνολο.
Αφού λοιπόν, αυτά τα εμβόλια, που λένε αυτοί, ότι ετοιμάζονται να έρθουν στην παγκόσμια αγορά, είναι τόσο θεοσωτήρια και θα απελευθερώσουν την ανθρωπότητα από τον συγκεκριμένο ιό, χωρίς προηγουμένως να έχουν υπάρξει πειράματα σε εργαστήριο και τα ανάλογα επιστημονικά πονήματα, εργασίες και δημοσιεύσει. Ορίστε τότε, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

Ας τα κάνουν πρώτα αυτοί και οι οικογένειές τους για να σωθούν.
Δεν χρειαζόμαστε τον μασωνικό και καμπαλιστικό τους ανθρωπισμό.
Να μας λείπετε.

Ας μας αφήσουν στην μαύρη μοίρα μας, στην κακιά μας τύχη.
Να μην ασχολούνται μαζί μας.

Δεν χρειάζεται να νοιάζονται και να κόπτονται για την δική μας υγεία και ευημερία.
Ας μας αφήσουν να αποδημήσουμε εις Κύριον και ας μείνουν αυτοί ενταύθα, εμβολιασμένοι, να ζήσουν όμορφες ημέρες και να χαρούν τα επίγεια αγαθά, που τόσο (μα τόοοοοσο) απλόχερα θα τους προσφέρει ο μεγιστάνας και «φιλάνθρωπος Μπιλ Γκέιτς και τα σιωνο/μασωνικά ιδρύματα του «σπουδαίου» Κλίντον, της Χίλαρι και του φίλου Σόρος.
Τους «χαρίσαμε» (αν και σε αυτούς δεν χαρίζουμε ούτε τον πυρετό μας….υγεία να έχουμε όλοι μας) και μια εύκολη λύση για την μείωση του πληθυσμού του πλανήτη.

Τους «προσφέραμε» μια «ευκαιρία» χωρίς να χρειαστεί να βάλουνε το χέρι στην τσέπη και να φτιάνουν «δωρεές» και εκείνες τις τρελές χρηματοδοτήσεις, χωρίς ιολογικά-πολεμικά εργαστήρια, πειραματισμούς και βαθυστόχαστες αναλύσεις.

Πραγματικά, μεγάλη ευκαιρία θεωρώ ότι τους προσφέρουμε. Συν ότι θα γλυτώσουν και από όλους εμάς τους κακούς, τους ανυπάκουους, που δημιουργούμε θέματα, προβλήματα και δυσάρεστες καταστάσεις εκ του μηδενός. Να μας ευγνωμονούν πρέπει, όχι να ζητάνε την ποινική μας δίωξη, αν αρνηθούμε το «εμβόλιο-δώρο» του Γκέιτς και της «μαύρης» παρεούλας του.

Την υγεία των Μπίληδων (Γκείτς και Κλίντον) τους ευχόμαστε και την μακροημέρευση του Σόρος και του Κίσσινγκερ (για να δούμε πόσο θα αντέξει η υγεία και η μακροημέρευση, που «προσφέρει» η καμπάλα).


antonis papaioannou
Ο Αντώνης Παπαϊωάννου είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και συντάκτης της εφημερίδος Αριστεία. Email επικοινωνίας: nynkaiaei2013@gmail.com