Αναζητείτε να ενοικιάσετε επαγγελματικό χώρο με φθηνό ενοίκιο για φορολογική έδρα ή υποκατάστημα της επιχείρησης ή του οργανισμού σας; Η CORPUS Offices Thessaloniki σας προσφέρει προς ενοικίαση ολοκαίνουριους χώρους από 29 ευρώ τον μήνα!

Σας προσφέρουμε την δυνατότητα μίσθωσης ανεξάρτητου επαγγελματικού χώρου (αυτοτελές δωμάτιο με δική του πόρτα, όχι κοινόχρηστος χώρος) για γραφείο ή κατάστημα: με το δικό σας Μισθωτήριο Συμβόλαιο, επίσημη ανάρτηση στο TAXIS και την δική σας εξωτερική γραμματοθυρίδα. Ο εσωτερικός φωτισμός, η παροχή ρεύματος και το wifi είναι δωρεάν!

Δεν πληρώνετε κοινόχρηστα ή δημοτικά τέλη και σας προσφέρουμε ευρύχωρες κοινόχρηστες εγκαταστάσεις εργασίας και επαγγελματικών συναντήσεων!

Οι επαγγελματικοί χώροι που σας προσφέρουμε είναι κατάλληλοι και νόμιμοι τόσο για ΚΑΔ προσφοράς υπηρεσιών, όσο και για εμπορικές δραστηριότητες, όπως e-shop ή τηλεφωνικές πωλήσεις.

Η επιλογή της CORPUS Offices είναι ιδανική για όλες τις επιχειρήσεις, τους οργανισμούς και τους ελεύθερους επαγγελματίες:

  • που αναζητούν να νοικιάσουν επαγγελματικό χώρο με εξαιρετικά χαμηλό κόστος,
  • που επιθυμούν να έχουν ή να μεταφέρουν την έδρα ή το υποκατάστημά τους στην Θεσσαλονίκη, εμφανίζοντας ως βάση τους το δημοφιλές επιχειρηματικό επίκεντρο της Βορείου Ελλάδος και των Βαλκανίων,
  • που συναλλάσσονται με δημόσιους οργανισμούς με έδρα την Θεσσαλονίκη, διεκδικώντας κρατικές, περιφερειακές ή δημοτικές συμβάσεις, όπως κρατικούς οργανισμούς, περιφέρειες, δήμους, νοσοκομεία.

Μιλήστε μαζί μας τώρα στο 2310 915 000 για να ενημερωθείτε για την διαθεσιμότητα, τις τιμές και τις προσφορές μας, για να ετοιμάσουμε το νέο σας επαγγελματικό μισθωτήριο συμβόλαιο, να οργανώσετε την δική σας αποθήκη, καθώς και την ολοκληρωμένη διαχείριση παραγγελιών, συσκευασία και διαμεταφορά των προϊόντων σας!

Βρείτε μας στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για τις νέες μας προσφορές, παρακολουθήστε τα video μας στο YouTube! Στείλτε μας το μήνυμά σας στο corpus.offices@gmail.com!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!