Ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος των ΗΠΑ Carlo Maria Viganò έγραψε ανοιχτή επιστολή στον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, με την ηχηρή τοποθέτηση ότι η πανδημία COVID-19 είναι μέρος μιας συνωμοσίας για την επιβολή «Υγειονομικής Δικτατορίας» και ότι ο Τραμπ είναι «το τελευταίο ανάχωμα» για τη διακοπή αυτής της μεθόδευσης.

Ο Viganò είναι μια αξιοσημείωτη φιγούρα στην Καθολική Εκκλησία: έχει υπηρετήσει ως Αποστολικός Nuncio στις Ηνωμένες Πολιτείες από τον Οκτώβριο του 2011 έως τον Απρίλιο του 2016. Επίσης, διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια να αποκαλυφθούν συγκαλύψεις στο Βατικανό σχετικά με το σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης και οικονομική διαφθορά.

Στην επιστολή του, ο Αρχιεπίσκοπος τονίζει ότι η πανδημία κορανοϊού αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του πνευματικού πολέμου που διεξάγεται μεταξύ του καλού και του κακού.

«Βλέπουμε αρχηγούς εθνών και θρησκευτικούς ηγέτες να προσκρούουν σε αυτήν την αυτοκτονία του δυτικού πολιτισμού και της χριστιανικής ψυχής του, ενώ τα θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών και των πιστών ακυρώνονται στο όνομα μιας έκτακτης ανάγκης για την υγεία που αποκαλύπτεται ολοένα και περισσότερο ως καθοριστική στην δημιουργία μιας απάνθρωπης απρόσωπης τυραννίας », γράφει.

Στη συνέχεια, ο Viganò περιγράφει την πλήρη ατζέντα πίσω από την “Μεγάλη Επαναφορά”, το δαιμονικό “The Great Reset”.

«Ο σκοπός της Μεγάλης Επαναφοράς είναι η επιβολή υγειονομικής δικατορίας με στόχο την επιβολή ελευθεριακών μέτρων, κρυμμένων πίσω από δελεαστικές υποσχέσεις για εξασφάλιση καθολικού εισοδήματος και ακύρωση μεμονωμένου χρέους. Η τιμή αυτών των παραχωρήσεων από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα είναι η παραίτηση από ιδιωτική ιδιοκτησία και η τήρηση ενός προγράμματος εμβολιασμού κατά των Covid-19 και Covid-21 που προωθείται από τον Bill Gates με τη συνεργασία των κύριων φαρμακευτικών ομάδων.

Πέρα από τα τεράστια οικονομικά συμφέροντα που παρακινούν τους υποστηρικτές του Great Reset, η επιβολή του εμβολιασμού θα συνοδεύεται από την απαίτηση υγειονομικού διαβατηρίου και ψηφιακής ταυτότητας, με επακόλουθο τον εντοπισμό επαφής του πληθυσμού ολόκληρου του κόσμου. Όσοι δεν αποδέχονται αυτά τα μέτρα θα περιοριστούν σε στρατόπεδα κράτησης ή θα τεθούν υπό κατ ‘οίκον περιορισμό και όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία θα κατασχεθούν. “

Η συζήτηση του Viganò για το «The Great Reset» δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, είναι ένας ανοιχτός στόχος που αγκαλιάζουν οι παγκοσμιοποιητές του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ όπως ο Klaus Schwab, ο οποίος ισχυρίζεται στο νέο του βιβλίο, Covid-19: The Great Reset, ότι ο κόσμος δεν θα επιστρέψει ποτέ στο «κανονικό».

Η δαιμονική Μεγάλη Επαναφορά

Ο Αρχιεπίσκοπος λέει ότι το “The Great Reset” θα ενεργοποιηθεί “από τα τέλη του τρέχοντος έτους και το πρώτο τρίμηνο του 2021” και θα δικαιολογηθεί μέσω περισσότερων επεισοδίων μαντρώματος και εγκλεισμού ως απάντηση σε ένα δεύτερο και τρίτο κύμα του ιού.

«Κανείς, μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο, δεν θα πίστευε ποτέ ότι, σε όλες τις πόλεις μας, οι πολίτες θα συλλαμβάνονταν απλώς επειδή ήθελαν να περπατήσουν στο δρόμο, να αναπνεύσουν, επειδή ήθελαν να διατηρήσουν την επιχείρησή τους ανοιχτή, να πάνε εκκλησία την Κυριακή. Ωστόσο, τώρα συμβαίνει σε όλο τον κόσμο », γράφει ο Viganò, προσθέτοντας ότι ο στόχος είναι να κάνουμε« τη μετάβαση στη Νέα Παγκόσμια Τάξη σχεδόν ανώδυνη και απαρατήρητη ».

Ο Βιγκανό δεν τρέφει καμία συμπάθεια για τον Πάπα Φραγκίσκο, τον οποίο κατηγορεί ότι βοήθησε αυτήν την ατζέντα «προκειμένου να υπερασπιστεί και να προωθήσει την παγκόσμια ιδεολογία, υποστηρίζοντας την ατζέντα της Βαθιάς Εκκλησίας, που τον επέλεξε από τις τάξεις της».

Αποκαλώντας τον Πρόεδρο Τραμπ «τον Τελευταίο Φρουρό κατά της παγκόσμιας δικτατορίας», ο Αρχιεπίσκοπος απορρίπτει την ιδέα ότι ο Τζο Μπάιντεν θα ήταν διατεθειμένος να εμποδίσει αυτήν την ατζέντα, σημειώνοντας ότι είναι «εκβιάσιμος» και θα χρησιμοποιηθεί για να επιτρέψει στις «παράνομες δυνάμεις να παρεμβαίνουν τόσο στην εγχώρια πολιτική όσο και διεθνή υπόλοιπα» πριν αντικατασταθεί σύντομα.

Η επιστολή πυροδοτεί επίσης έναν προκλητικό τόνο σημειώνοντας ότι πολλοί άνθρωποι θα αντισταθούν στο «The Great Reset», επειδή «δεν υπακούουν σαν μηχανές, επειδή είναι προικισμένοι με ψυχή και καρδιά, επειδή συνδέονται μεταξύ τους με πνευματικό δεσμό που αντλεί τη δύναμή του από ψηλά, από αυτόν τον Θεό που οι αντίπαλοί μας θέλουν να προκαλέσουν. “

«Αυτή η Μεγάλη Επαναφορά προορίζεται να αποτύχει επειδή όσοι το σχεδίασαν δεν καταλαβαίνουν ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι έτοιμοι να βγουν στους δρόμους για να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους, να προστατεύσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, να δώσουν ένα μέλλον στα παιδιά και τα εγγόνια τους», γράφει ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος των ΗΠΑ.

“Η ισοπεδωτική, απάνθρωπη συμπεριφορά του παγκοσμιοποιητικού έργου θα γκρεμιστεί άσχημα μπροστά στην σθεναρή και θαρραλέα αντίθεση των παιδιών του Φωτός”.

Στηρίξτε μας με μια δωρεα

Originally posted 2020-11-10 20:08:19.