Όσο το πολιτικό σύστημα Νέα Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ γελοιοποιείται με τις εκατέρωθεν «Εθνικές μπαρούφες» σε ένα θέατρο Καραγκιόζ Μπερτέ, ο Ελληνικός λαός πρέπει πραγματικά να ανεβάσει το επίπεδο συναγερμού του στο κόκκινο. Οι μόνοι που θα υπερασπιστούμε τις «πεζούλες» μας είμαστε εμείς ο λαός. Τα παιδιά της λούμπεν μεταπρατικής μεγαλοαστικής τάξης, θα βρεθούνε σε τόπους διακοπών. Όπως συμβαίνει πάντοτε, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Αυτά που ανέφερε ο κύριος Μπουρνούς, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορήθηκε για προδοσία, τα έγραψε πρώτα το Pronews, τα αναδημοσίευσε το Ukraine News Live και το Ptyxa, για να επανεισαχθούν στην Ελληνική βουλή από το στόμα του βουλευτή, μιας και ο υπουργός Άμυνας κύριος Παναγιωτόπουλος, αρνήθηκε να αναφέρει τι οπλισμό έχει δώσει η Ελλάδα στην Ουκρανία, τοποθετώντας το κάτω από τον τίτλο «Απόρρητο». Οι μόνοι που δε γνωρίζουν είναι οι Έλληνες και Ελληνίδες πολίτες. Και δεν είναι τυχαίο.  Όλες οι χώρες που παραδίδουν οπλισμό στην Ουκρανία, δηλώνουν τι πόσα κλπ. Ανοιχτά και με διαφάνεια. Μόνο στην Ελλάδα είναι «ΑΠΟΡΡΗΤΟ»

Από εκεί και πέρα, ότι ο βουλευτής είναι παντρεμένος με Τουρκάλα, είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο και να υπενθυμίσω ότι υπάρχουν αυτό-οριζόμενοι ως Τούρκοι, εκλεγμένοι στην Ελληνική Βουλή μέσω διαφόρων κομμάτων ως εκπρόσωποι της Μουσουλμανικής κοινότητας, όπως και επίσης είναι γνωστό στον γράφοντα ότι τουλάχιστον ένας Έλληνας αξιωματικός της αεροπορίας υπηρέτησε σε νευραλγική θέση στο Πεντάγωνο, όντας παντρεμένος με Τουρκάλα.

Η αναζωπύρωση στα «Κοινωνικά μέσα», του τύπου ο παππούς του ήταν στο ΕΑΜ και από την άλλη ο παππούς σου ήταν δωσίλογος, μια αναπαραγωγή των Εθνικών Διχασμών του τύπου του 2015 στο ΝΑΙ η ΟΧΙ, είναι μια δοκιμασμένη μανιέρα των επιδέξιων της πολιτικής σκηνής ένθεν και ένθεν.

Όλο αυτό το θέατρο σκιών, είναι η προετοιμασία των έτοιμων να διαπράξουν το επόμενο Εθνικό έγκλημα με την συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο και την δημιουργία από την μια των δικαιολογιών και τον αποπροσανατολισμό των Ελλήνων από την άλλη. Μια συνεκμετάλλευση που έχει ήδη τροχοδρομηθεί από την εποχή Σημίτη και δώθε, κάτω από την συγκεκριμένη πίεση των Αμερικανών και των Ευρωπαίων μας «συνεταίρων». Η Συμφωνία της Μαδρίτης το 1997, η δράση του Γιωργάκη Παπανδρέου ως υπουργού εξωτερικών στις υπόγειες και μυστικές συμφωνίες, μέχρι τις μέρες μας. Ο ένας έκοβε, ο άλλος έραβε. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, ΠΟΤΑΜΙ και οι επίγονοι τους, που τους βρίσκεις ανάκατα σε όλα τα κόμματα, νέα και παλιά. Είναι αυτό που λένε, ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι.

Όταν οι Βρετανοί έπρεπε να διευθετήσουν την διχοτόμηση της Κύπρου από το 1955, αποφάσισαν ότι είχαν δυό δρόμους, τον έναν γρήγορο αλλά θα προκαλούσε σε βάθος χρόνου πολύ περισσότερα προβλήματα, τον δεύτερο που θα κρατούσε περίπου 15 χρόνια, αλλά θα γινόταν με την τέχνη της όξυνσης των σχέσεων των δύο κοινοτήτων, με την απαξίωση της ιδέας της Ένωσης, άρα και την πολιτική όξυνση ανάμεσα στους Ελληνοκύπριους σε τρεις τέσσερις πολιτικές απόψεις και με το ξεδόντιασμα της Ελληνικής πολιτικής σκηνής, εξαγορές, πολιτική ανωμαλία, αποστασία και τέλος δικτατορία, ώστε το σχέδιο της διχοτόμησης να το φορτωθούν ως θύτες οι ίδιοι οι Κύπριοι και οι Έλληνες, μια τιμωρία αναπόφευκτη των πεπραγμένων τους. (Φανούλα Αργυρού και αποχαρακτηρισμένα αρχεία από το Foreigner Office).

Έτσι και στην περίπτωση της Ελλάδα προτιμήθηκε ο μακρύς δρόμος να τον συνοδεύει το τραγούδι όλοι τα παίρνουνε της Πωλίνας, η ο χαρακτήρας του

Από το 1997 και την συμφωνία της Μαδρίτης που αναγνωρίζει νομικά δικαιώματα στην Τουρκία πάνω στο Αιγαίο και ύστερα, οι Ελληνικές κυβερνήσεις με την βοήθεια των εξωτερικών και εσωτερικών μηχανισμών προπαγάνδας, φρόντισαν να αποσυνδέσουν από την συνείδηση του Έλληνα τον πατριωτισμό και την απαξίωση του Εθνικού του φρονήματος, ως μια παλιατζούρα, ως φασιστικό, ως παρακμιακό και μη μοντέρνο. Οι προδοτικές συμφωνίες που επέβαλαν οι ξένοι, για να μην προκαλέσουν βλάβη και ριζοσπαστικοποίηση στην Ελληνική κοινωνία, την ίδια που είχε φέρει η Δικτατορία και η Προδοσία στην Κύπρο, έπρεπε να φέρουν στα νερά τους  την Ελληνική κοινωνία και όλα να επιτευχθούν με το χαμηλότερο κόστος στους μπροστινούς τους. Τα κόμματα και τους βουλευτές της Ελληνικής Βουλής.

Σα την μπριζόλα λοιπόν στο τραπέζι του χασάπη και κάτω από το μεταλλικό του σφυρί, όλα αυτά τα χρόνια μαλάκωναν τον Έλληνα, επενδύοντας στα Εθνικά του Ελαττώματα, φτιάχνοντας κρίσεις, όπως τα Ίμια, όπως η χρεοκοπία, όπως τα μνημόνια, όπως η συμφωνία των Πρεσπών, όπως ότι θα ακολουθήσει, διαμορφώνοντας την νέα Ελληνική «συνείδηση»  και περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να αξιοποιηθεί όλη αυτή η σκληρή και επίπονη εργασία.

Απέσπασαν τον Έλληνα από την γη του φτιάχνοντας από την μια έναν Έλληνα αγρότη τεμπέλη και από την άλλη οδηγώντας τον στην Αστικοποίηση του. Απέσπασαν τον Έλληνα από την ιδιωτική πρωτοβουλία, καθιστώντας τον είτε επιδοματεία είτε δημόσιο υπάλληλο και όσους έμειναν εκτός δημοσίου, άλλους τους έφτιαξαν σκάρτους επιχειρηματίες της αρπαχτής, άλλους τους έριξαν στον Τουρισμό, άλλους στην υπηρεσία και αυτό από την μεριά του, τους έκανε όλους μαριονέτες στην Νιτροποίηση του Κωστόπουλου και στην ηθική και τον πολιτισμό των πρωινάδικων, μεσημεριανάδικων , και του Μεγάλου Αδελφού, Σεφ, X factor, και η επόμενη μοντέλα, και ουρά τα δανεικά.

Αλλοίωσαν πλήρως και διέφθειραν και δήωσαν την Ελληνική ιδιοπροσωπία. Την μετεξέλιξαν σε μια καρικατούρα Ευρωπαίου πολίτη, όπως και κάτω από το χοντρό παλτό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έκρυψαν την πορεία ανάπτυξη της υπανάπτυξης, την διαρκή μακροχρόνια εξάρτηση της Ελλάδας.

Μέσα από το πρόσχημα του Εκδημοκρατισμού και Εκσυχρονισμού, οδήγησαν τις στρατιωτικές παραγωγικές σχολές σε αποφοίτηση αξιωματικών που όσοι θα ήθελαν να κάνουν καριέρα, θα έπρεπε να προσκολληθούν σε κάποιο κόμμα, είτε σε διεθνείς Οργανισμούς και να αφαλατώσουν την Εθνική τους συνείδηση, μετατρέποντας της σε προσωπικό όφελος. Κάθε φορά που άλλαζε η κυβέρνηση, η επέμβαση στον στρατό με αποστρατεύσεις ήταν και παραμένει η τακτική της επιβολής των ημετέρων. Στελέχωσαν τις υπηρεσίες έγκρισης αμυντικών αγορών και ενεπλάκησαν στο παιγνίδι με τις μίζες και τις εξαγορές συνειδήσεων και διαφθοράς. Οι μόνοι που διασώζονται είναι εκείνοι που αποτελούν πιστά ακολουθάκια των αμυντικών βιομηχανιών. Όσοι ανεβαίνουν έχουν φιλήσει πόδια και έχουν γλείψει πατούσες. Ήταν το φυσικό επακόλουθο της πληρωμής της επιβολής του Έλληνα στον γύψο και των όσων χρεώθηκαν και έπραξαν στην διάρκεια της Δικτατορίας, όπως πριν από αυτή. Οι εκμαυλισμένες συνειδήσεις είναι αυτές που καθιστά η μεταπολιτευτική ιστορία της Ελλάδας αναγκαίες.

Η Ελλάδα δε φτιάχτηκε για να μπορέσει να θριαμβεύσει μέσα από τον αγώνα της Ελληνικής Επανάστασης, των αρχηγών της κι του λαού της.   Ήταν μια δύσπεπτη λύση για την Ευρωπαϊκή διπλωματία και τους ανταγωνισμούς της για κυριαρχία, απέναντι στον Μεγάλο Ασθενή, την Οθωμανική αυτοκρατορία του 19ου αιώνα. Δεν την άφησαν να πάρει κεφάλι και ανάσα και ούτε και να προκόψει, ακριβώς για αυτό τον λόγο.

Την κράτησαν οικονομικά υπόδουλη, Εθνικά κουτσουρεμένη, αστικά ανολοκλήρωτη και με μια αστική μεταπρατική τάξη που εκτελούσε χρέη εκπροσώπων στο Διοικητικό της Συμβούλιο, εταιρείας που χρηματοδοτήθηκε από ξένα κεφάλαια και οι χρηματοδότες ζητούν τον έλεγχο της.

Ο λαός της από γενιά σε γενιά, με την ανάγκη να γλύψει της πληγές που έφτιαξε η προηγούμενη, αποσυνδεόμενη από την ιστορική της μόρφωση που θα της έδινε την δυνατότητα να μην επαναλάβει τα ίδια λάθη και να απαλλαχτεί από την δυσωδία των πολιτικών της, προτίμησε την λήθη, την ανεμελιά και να παίζει τις Μωρές Παρθένες ξανά και ξανά και ξανά. Προτιμήσαμε τις ψευδαισθήσεις από την αλήθεια. Προτιμήσαμε την αυτεξαπάτηση από την λεβεντιά μας.

Είναι καιρός να αλλάξουμε ρότα.

Δε πρέπει να ξεχάσουμε ποιοι προδίδουν την Ελλάδα και αυτή την φορά, αν συμβεί,  να μην νιώσουμε ένοχοι. Να νιώσουμε ΝΤΡΟΠΗ και να δικάσουμε για εσχάτη προδοσία, όλους όσους θα πούνε δε φταίγαμε εμείς, αλλά εσείς που μαζί τα φάγαμε.

Originally posted 2022-06-10 19:17:49.