Ευχαριστώ δημόσια όλο το προσωπικό του Ιδρύματος μας, για την αυταπάρνηση και το πολύ υψηλό αίσθημα καθήκοντος, ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα, που όλοι ζούμε κάτω από μια πρωτοφανή πίεση και ανησυχία για τα βρέφη και νήπια του Ιδρύματος, τις οικογένειές μας, τους εαυτούς μας, τους φίλους μας.

Το Ίδρυμα, το Βρεφοκομείο του Δήμου μας “Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ” λειτουργεί με το προσωπικό του στις θέσεις τους καθημερινά, με υψηλό επαγγελματικο αίσθημα ευθύνης, απέναντι στα βρέφη και νήπια του Ιδρύματος μας.

Σε αυτό τον άνισο πόλεμο, δεν καταφέραμε να νικήσουμε τον κορωνοιο. Όμως το προσωπικό, έγινε η ασπίδα προστασίας, να μην φθάσει ο ιός στα βρέφη και στα νήπια του Ιδρύματος.

Σε τόσο δύσκολες, στιγμές το διάστημα της πανδημίας, διαπιστώνεται η αξία, ο επαγγελματισμος, η αγάπη όλων των εργαζομένων, ιδιαίτερα προς όλα τα παιδιά του Ιδρύματος μας, κανοντας ότι ανθρωπίνως είναι δυνατό. 

Δεν υπάρχει κανείς που να μην αναγνωρίζει και να μην σέβεται το έργο και την υπερανθρωπη προσπάθεια των βρεφονηπιοκομων και όλου του προσωπικού του Ιδρύματος. 

Σε αυτή την μάχη απέναντι στην πρωτοφανή πανδημία, συστρατευθήκαμε με όπλα μας την εμπιστοσύνη, την αλληλεγγύη, το φιλότιμο, την αγάπη και αφοσίωση προς τα παιδιά του Ιδρύματος.

Με την άμεση ανταπόκριση και υποστήριξη των ειδικών, θα βγούμε νικητές από αυτές τις δύσκολες στιγμές, προστατευοντας τα βρέφη και νήπια, που είμαστε αφοσιωμένοι να υπηρετούμε και αγαπάμε.

Καλή Δύναμη σε όλους

Η πρόεδρος του Ιδρύματος

Ιωάννα Σπανού

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.