Ας δούμε με μια σύντομη ματιά τι συμφωνήθηκε, στις 14 Ιουνίου του 1992, στο Ρίο ντε Τζανέϊρο της Βραζιλίας, από 178 αντιπροσωπείες κρατών και άλλων οργανισμών, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, για το πώς πρέπει να διαμορφωθεί και να λειτουργήσει ο κόσμος, εν όψει του 21ου αιώνα, δηλαδή την Ατζέντα 21.

Πρωθυπουργός της Ελλάδος τότε ο Κων. Μητσοτάκης. Μερικά χρόνια πριν, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζ. Κένεντυ, όρισε μια 15μελή επιτροπή, με σκοπό να βρουν και να του προτείνουν, ένα τρόπο αποφυγής των πολέμων, για ειρηνική συμβίωση των λαών. Η επιτροπή αυτή αφού συνεδρίασε επί μακρόν στο απόκρυφο «Σιδερένιο βουνό», δημιούργησε ένα σχέδιο-πρόταση παγκόσμιας διακυβέρνησης (The Iron Mountain Report).

Το πνεύμα του σχεδίου αυτού ήταν, «μπορούμε να πετύχουμε ό,τι και με τους πολέμους αλλά επιπλέον θα έχουμε και τον απόλυτο έλεγχο των λαών, υπό μία παγκόσμια κυβέρνηση». Για να πεισθούν όμως, χωρίς αντιδράσεις, οι κυβερνήσεις και οι λαοί, εφηύραν τον «μέγα κίνδυνο» της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Έπρεπε λοιπόν να ληφθούν μέτρα, προστασίας του ευρύτερου περιβάλλοντος για την αντιμετώπιση αυτού του κινδύνου.

Τα μέσα, που προτείνονταν για την επίτευξη αυτών των σκοπών, ήταν, η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, μέσω του διεθνούς ελέγχου τροφίμων, τον γνωστό διατροφικό κώδικα Codex Alimentarius και τα φυτοφάρμακα της Μονσάντο, ο οικογενειακός προγραμματισμός, με προγράμματα αλλαγών στις δημογραφικές τάσεις, «αθόρυβη» ενίσχυση των γυναικών που δεν κάνουν παιδιά, εμβόλια στειρότητας και άλλα όπως η έμμεση και άμεση φορολόγηση των πάντων (εν ονόματι της προστασίας του περιβάλλοντος..!!).

Η κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας (για την προστασία της βιοποικιλότητας, με περιορισμό της ατομικής ιδιοκτησίας, με «προστατευόμενες περιοχές». π.χ. Natura 2000, συγκέντρωση πληθυσμών σε μεγαλουπόλεις και απελευθέρωση μεγάλων εκτάσεων (!!)). Η υπερφορολόγιση ακινήτων, δάνεια/πλειστηριασμοί. Η ιδιωτικοποίηση και ο απόλυτος έλεγχός του νερού το καθιστούν ισχυρό μέσον παρέμβασης στο κόστος και στην εκμετάλλευσή του, εις βάρος των πολιτών.

Όσον αφορά τους λαθρο-«μετανάστες», αυτοί πρέπει να φιλοξενηθούν, με «κατανόηση», στις χώρες που θα βρεθούν (Συνθήκη Δουβλίνου). Αναβάθμιση και ενεργοποίηση των ΜΚΟ, χρηματοδοτούμενες από κυβερνήσεις. «Ενίσχυση» των ασθενέστερων οικονομικά και αναπτυσσόμενων χωρών, μέσω οργανισμών αφαίμαξης, όπως ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα, Εθνικές Τράπεζες, που ενεργοποιούνται και απομυζούν πολίτες, επιχειρήσεις και εθνικούς πόρους.

Οι πραγματικοί στόχοι της «πράσινης ανάπτυξης» των παγκοσμιοποιητών, όμως είναι, η παγκόσμια διακυβέρνηση, κατάργηση της κλασικής βιομηχανίας και δημιουργία νέας (αποκλειστικά δική τους), με εκμετάλλευση όλων των φυσικών πόρων, υπερφορολόγηση ιδιοκτησιών και αυτοκινήτων για να ελαττωθεί η ρύπανση, αστικοποίηση και γκετοποίηση ντόπιων και λαθρο-μεταναστών, μετακινήσεις μόνο με ποδήλατα και ΜΜΜ, εργασία μόνο στο δημόσιο και σε μια μοναδική μητρική εταιρεία, παιδεία με ολοκληρωτικά κατευθυνόμενη εκπαίδευση, απόλυτος έλεγχος της τεχνολογίας, μείωση του πληθυσμού, πολίτες με χαμηλή μόρφωση και χαμηλά εισοδήματα και άλλα πολλά που υποκρύπτονται, επιμελώς, στις 351 σελίδες και 40 κεφάλαια, της «Ατζέντα 21», με επίκληση την «δήθεν» προστασία του περιβάλλοντος και του πλανήτη.

Να λοιπόν πως εμφανίστηκε η Ατζέντα 21 (UNITED ΝATIONS SUSTAINABLE DEVELOPMENT), με πρόσχημα την αειφόρο ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και τους τρόπους αντίδρασης διεθνώς. Να γιατί δόθηκε τόσο μεγάλη σημασία και δημοσιότητα σε αυτή την συνάντηση των 178.

Σήμερα μπορούμε πλέον να καταλάβουμε αν η Ατζέντα 21 εφαρμόζεται, στην καθημερινότητά μας επειδή, α) αντιμετωπίζουμε ήδη το πρόβλημα κλιματικής αλλαγής, που δημιουργούν τα τεχνητά καιρικά φαινόμενα β) Έχουμε (λένε) υπερπληθυσμό και πρόβλημα τροφής, (για την αληθοφάνεια της έλλειψης τροφής συντελούνται οι καταστροφές γεωργικών καλλιεργειών, λόγω «ακραίων καιρικών φαινομένων».!!), γ) υπάρχει παγκόσμια οικονομική κρίση, που οφείλεται στον υπερπληθυσμό (λένε) και όχι στην ακόρεστη επιθυμία υπερπλουτισμού των ολίγων ημετέρων.

David Rockefeller: «Οι αρνητικές επιπτώσεις της αύξησης του πληθυσμού σε όλα τα οικοσυστήματα του πλανήτη μας γίνεται όλο και πιο συγκλονιστικά εμφανής».

Bill Gates: H Ατζέντα 21 δεν είναι παρά… εφιαλτικές (για να μην πω οργουελικές) προτάσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν μέσα στον 21ο αιώνα: παγκόσμια οικονομική δικτατορία, κατάργηση εθνικής κυριαρχίας και ατομική ιδιοκτησίας, αναδιάρθρωση των οικογενειών. Απώτερος σκοπός είναι ο αθόρυβος, δίχως πόλεμο, αφανισμός του πληθυσμού ολόκληρου του πλανήτη στο 80-90%.

“United Nations Conference on Environment & Development”, AGENDA 21
Όλη η Ατζέντα ΕΔΩ: https://sustainabledevelopment.un.org/content/documents/Agenda21.pdf

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Originally posted 2020-06-04 18:28:11.