Ατμόσφαιρα τρόμου – Οι κομμισάριοι, ο πολιτικός αυταρχισμός και ο μεταλλαγμένος Covid-19

Η μετάλλαξη του ιού, στο Ηνωμένο Βασιλείο, δεν είναι παρά ένας ανακυκλωμένος συναγερμός, χωρίς ουσία, για να δικαιολογήσει την ακύρωση των Χριστουγέννων και να βυθίσει όλους μας σε ακόμη περισσότερη δυστυχία. Είναι μη επιστημονικό, αδικαιολόγητο και ασυγχώρητο.

Ο κόσμος (μας λένε) βρίσκεται σε μια θανατηφόρα πανούκλα. Οι υπηρεσίες υγείας (μας λένε) βρίσκονται στο χείλος της κατάρρευσης.

Και ακριβώς όταν νομίζετε ότι τα πράγματα δεν μπορούν να επιδεινωθούν, τα φρικτά νέα έρχονται από ψηλά, ότι ο αόρατος εχθρός μας, έχει μεταλλαχθεί σε μια ακόμη πιο τρομακτική μορφή.

Αυτή ήταν η κατάσταση το Σαββατοκύριακο, καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο βυθίστηκε πολύ γρήγορα σε κρίση, που έγινε η χειρότερη μετά τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι “κομμισάριοι του covid”

Πέντε μήνες νωρίτερα, εμφανίστηκε μια μεταλλαγμένη παραλλαγή του κορωνοϊού, που μας είπαν ότι θα μπορούσε να είναι έως και εννέα φορές πιο μεταδοτική.

Ίσως να μην θυμάστε γιατί αυτό το μεταλλαγμένο στέλεχος αποδείχθηκε ότι δεν ήταν καθόλου «ανθεκτικό». Γιατί λοιπόν αυτό να είναι διαφορετικό;

Αυτή τη φορά, οι «κομμισάριοι» του Covid, δεν έχουν μπει καν στον κόπο να δώσουν στο νέο στέλεχος ένα φανταχτερό όνομα – ονομάζεται «VUI2020 / 12/01».

Αυτοί οι «ειδικοί», που χαρακτηρίζουν τους εαυτούς τους ως NERVTAG, λένε ότι έχουν «μέτρια εμπιστοσύνη» ότι το VUI2020 / 12/01 είναι πιο μεταδοτικό.

Tι λένε οι επιστήμονες που περιμένουν “στοιχεία”

Εν τω μεταξύ, ένας κορυφαίος γιατρός της Σκωτίας έχει παρατηρήσει ότι δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο ότι αυτό το στέλεχος είναι πλέον μεταδοτικό (πόσο μάλλον θανατηφόρο).

Ο καθηγητής Pennington σημειώνει ακόμη και ότι ο χρόνος της ανακοίνωσης ήταν «πολύ βολικός για να ακυρωθούν τα Χριστούγεννα».

Μια ολόκληρη ομάδα επιστημόνων, κατά του αποκλεισμού, εξέδωσε πρόκληση στον υπουργό Υγείας, Hancock, να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του, σχετικά με τη νέα παραλλαγή του ιού.

Ο καθηγητής Heneghan περιμένει ακόμα στοιχεία, για τον ισχυρισμό ότι το νέο στέλεχος είναι, 70% πιο μεταδοτικό.

Και δεν χρειάζεται να σας πω μέχρι τώρα ότι ο φανταστικός Δρ Yeadon δεν έχει κανένα από αυτά.

Originally posted 2020-12-23 20:02:46.

Το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error:
Αρέσει σε %d bloggers: