Πραγματική μάστιγα αυτοί που σηκώνουν ελληνικές σημαίες ή χτίζουν εκκλησάκια σε βραχονησίδες και μικρά νησάκια του Αιγαίου. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως η Κυβέρνηση του μέγιστου πολιτικού ανδρός κυρίου Αλεξίου Τσίπρα ετοιμάζει νέο νόμο περί νησιωτικού τεντυποϊσμού. Οι παραβάτες που θα συλλαμβάνονται επ αυτοφώρο από το Τουρκικό Λιμενικό σώμα να σηκώνουν ελληνικές σημαίες σε μη κατοικημένα νησιά του Αιγαίου ή να κτίζουν εκκλησάκια με σταυρό ή να φέρνουν κατσίκια για βοσκή, θα τιμωρούνται με εξοντωτικές ποινές:

Για μικρή σημαία, ύψους ως ένα μέτρο, θα τους κρεμάνε πινακίδα που θα λέει: “Είμαι τέντυ μπόης – Κρέμασα σημαία σε αμφισβητούμενο νησί και ανάγκασα την ελληνική κυβέρνηση να το υπερασπίσει ως ελληνικό”.

Για όσους κτίζουν εκκλησάκια σε βραχονησίδες, δημόσιο μαστίγωμα στο Σύνταγμα.

Για όσους φέρνουν κατσίκια για βοσκή σε μη κατοικημένα νησάκια, αιώνια αύξηση του ΦΠΑ στο 80% σε βάθος τριών γενεών (παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα).

Τέλος, συζητείται η αφαίρεση των πολιτικών δικαιωμάτων και η εξορία όσων διακινούν ιδέες περί εθνικής αμύνης των νησιών, νησίδων και βραχονησίδων ανατολικότερα από τον 25ο μεσημβρινό (άξονας Καβάλα-Κρήτη).

Originally posted 2018-04-17 10:23:19.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.