Σχολιο του Πανου Μαυροματη

Zώα τριασαθλια βεβήλωσαν το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Με κακά αγγλικά, τι άλλο παρά ακαλλιέργητου ανθρώπου, μη σεβόμενοι την ταυτότητα μας, την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, το οικιστικό περιβάλλον μας, ζώα βεβήλωσαν το εμβληματικό άγαλμα του Στρατηλάτη.
“Free boat trips back 2 Turkey”.  “Τζάμπα πλοία πίσω στην Τουρκία”. Έγραψαν τα ζώα.

Ημεδαποί ή αλλοδαποί ουρακοτάγκοι φτυσαν στο πρόσωπο την αξιοπρέπεια μας.

Κύριε δήμαρχε Κωνσταντίνε Ζέρβα, απαιτώ:
1. Να καθαριστεί άμεσα το μνημείο. Σήμερα.
2. Εάν χρειάζεται, να μπουν κάμερες στα κεντρικά μας μνημεία και κτήρια.
3. Να γίνουν άμεσα δράσεις ενημέρωσης και εκπαίδευσης αλλοδαπών και ημεδαπών, σχετικά με το ποιος ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος, το ιστορικό και πολιτιστικό του έργο. Αλλά και σχετικά με την υπεύθυνη συμμετοχή του πολίτη στην διαχείριση τουν οικιστικού περιβάλλοντος. Δηλώνω αμισθί εθελοντής.
4. Να παραπεμφθεί το θέμα στις αστυνομικές αρχές. Να συλληφθούν οι υπεύθυνοι και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Αναμένω την ενεργοποίηση σας. Απαιτώ να δράσετε άμεσα. Αλλιώς θα σας επισκεφτώ στο γραφείο σας την Πέμπτη 9 Ιουλίου.

Ο Πάνος Μαυρομάτης είναι Διδάκτωρ της Διατροφικής Μικροβιολογίας. Έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο του Lincoln και του Abertay Dundee διατροφική πολιτική και νομοθεσία, διατροφική μικροβιολογία και ασφάλεια. Διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Μέση Ανατολή. Διετέλεσε μέλος του Δικαστικού Συστήματος της Σκωτίας για τους ανήλικους παραβάτες και θέματα πρόνοιας.

Written by

Παναγιώτης ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ

Ο Πάνος Μαυρομάτης είναι Διδάκτωρ της Διατροφικής Μικροβιολογίας. Έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο του Lincoln και του Abertay Dundee διατροφική πολιτική και νομοθεσία, διατροφική μικροβιολογία και ασφάλεια. Διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Μέση Ανατολή. Διετέλεσε μέλος του Δικαστικού Συστήματος της Σκοτίας για τους ανήλικους παραβάτες και θέματα πρόνοιας.
Είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης με την παράταξη του Ιωάννη Νασιούλα "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη" (www.thessaloniki.plus)