Τους «δεξιούς λογαριασμούς» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρακολουθούν στην κυβέρνηση της Πρώτης Φοράς Αριστερά, που μιλάει σπαστά αμερικάνικα και ακούει μόνον γερμανικά. Διαχωρίζουν τις σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και τα προφίλ των χρηστών τους ανάλογα με τα πολιτικά φρονήματα και τις δημόσιες τοποθετήσεις. Σε αυτή την αποκάλυψη προχώρησε ο υπουργός Επικρατείας κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης, μέσω της προσωπικής σελίδας του στο facebook.

Στην σχετική ανάρτησή του το κυβερνητικό στέλεχος αναφέρει επί λέξει: «Το μηνιαίο report με το οποίο παρακολουθούμε τα ποιοτικά και ποσοτικά δεδομένα στα social media περιέχει για το μήνα αυτό και ένα ενδιαφέρον (παραπολιτικό) στοιχείο: συνεχίζεται η μαζική δημιουργία ψεύτικων λογαριασμών που ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο και αφορά φανς τηλεοπτικών σώου που ακολουθούν ταυτόχρονα πολλούς δεξιούς λογαριασμούς».

Η παρακολούθηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των πολιτών μέσω των δημοσίων προφίλ τους είναι στενή και γίνεται με κριτήριο την συμπάθεια ή αντιπάθεια στην κυβέρνηση του κ. Αλέξη Τσίπρα και όλο το υλικό συγκεντρώνεται για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον τους ως πολιτικό όπλο.

vernardakis facebook.png

Ειδικό κλιμάκιο του Μεγάρου Μαξίμου συγκεντρώνει, εκτός των στοιχείων που λαμβάνονται σε ένα τέτοιο μηνιαίο report των social media (likes, followers, ηλικιακές ομάδες, επισκεψιμότητα ανά ημέρα, ώρες αιχμής) και την ποιοτική εκτίμησή τους, με τις σελίδες στο διαδίκτυο να διαχωρίζονται σε “αριστερές” και “δεξιές”.

Σύμφωνα δε, με τα όσα αναφέρει ο κ. Βερναρδάκης, έχουν εντοπιστεί ψεύτικοι λογαριασμοί, που έχουν δημιουργηθεί κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο και οι οποίοι με βάση την ανάλυση των δεδομένων “ακολουθούν ταυτόχρονα πολλούς δεξιούς λογαριασμούς”.

“Νέα Εποχή” και στα κοινωνικά δίκτυα

Ο κ. Αλέξης Τσίπρας έχει την αμέριστη υποστήριξη των ξένων, τόσο στον ψηφιακό όσο και στον συμβατικό κόσμο των μέσων ενημέρωσης και επικοινωνίας. Οι φίλοι του οι Αμερικάνοι και οι Γάλλοι έχουν μεγάλη τεχνογνωσία στο πεδίο αυτό. Η Πρώτη Φορά Αριστερά καινοτομεί, φέρνοντας και στην καταταλαιπωρημένη Ελλάδα το λαμπρό μέλλον, όπου όλοι όσοι μιλούν ελληνικά τραβούν το ενδιαφέρον του Μεγάλου Αδελφού: που όλα τα βλέπει και δεν αφήνει τίποτα ατιμώρητο…

Originally posted 2018-10-17 10:35:04.