Δριμεία επίθεση στην Κυβέρνηση εξαπέλυσε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ κύριος Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξή του χθες στη Real News. Ο κύριος Κικίλιας επεσήμανε πως η Κυβέρνηση σφυροκόπησε αλύπητα τα λαϊκά στρώματα και τη μεσαία τάξη, φτωχοποιώντας την κοινωνία και δημιουργώντας τη γενιά των 360 ευρώ, αν και από τη θέση της αντιπολίτευσης μέμφονταν τη Νέα Δημοκρατία για τη γενιά των 700 ευρώ. Ο κύριος Κικίλιας πρόσθεσε πως ο κύριος Τσίπρας διακατεχόμενος από αριστερές εμμονές επιδιώκει τη σοβιετοποίηση της κοινωνίας, επιστρατεύοντας την προπαγάνδα και τη χορήγηση μικροεπιδομάτων, που χαρακτήρισε ψίχουλα.

Για τον Πρωθυπουργό ανέφερε πως είτε έχει χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας, είτε κοροϊδεύει αισχρά τους Έλληνες, αφού ενώ έχει δεσμευθεί για πρόσθετη λιτότητα έως το 2022 και πρωτογενή πλεονάσματα έως το 2060, έχοντας παράλληλα υποθηκεύσει τη δημόσια περιουσία για 99 χρόνια, ευαγγελίζεται έξοδο στις αγορές και οικονομική ανάπτυξη.

Στη συνέντευξή του ο κύριος Κικίλιας αναφέρθηκε και στην ονομασία της FYROM,  εστιάζοντας στη διαφοροποίηση εντός της Κυβέρνησης και στη διαφορετική θέση των κυβερνητικών εταίρων, που ουσιαστικά αποτελεί μέθοδο εξαπάτησης των Ελλήνων.

Ωστόσο ο κύριος Κικίλιας απέφυγε να αναφερθεί στην πολιτική που ακολουθήθηκε τα τελευταία χρόνια από την αξιωματική αντιπολίτευση και στους χειρισμούς σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα που έθιξε. Επίσης δεν ανέφερε την επίσημη θέση της ΝΔ στα ζητήματα της οικονομίας και κυρίως των εθνικών θεμάτων.

Originally posted 2017-12-30 16:00:10.