Γειά σου ρε Συριζοτηλεοραση. Θα μας λείψεις…

Στις 23 Απριλίου 2019, δημοσίευσα το άρθρο με τίτλο “Δημόσια τηλεόραση ή Συριζοτηλεοραση;” (https://aristeia.news/archives/author/panosmavromatis001/page/2).

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους ευγενικά μου έκαναν την τιμή να το διαβάσουν, αλλά και εκείνους που μπήκαν στον κόπο να σχολιάσουν, αλλά και να ασκήσουν κριτική. Ευπρόσδεκτη. Τους ευχαριστώ.

Στις 10 Ιουνίου 2019 η δημόσια τηλεόραση που πληρώνετε εσείς και εγώ, πήρε την απόφαση,  να μην δείξει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αλλά στην θέση του να καλύψει την ομιλία του πρωθυπουργού κου Τσίπρα και προέδρου βεβαίως του ΣΥΡΙΖΑ.

Την επόμενη μέρα:

“Μέσω ανακοίνωσης ζήτησε συγγνώμη η ΕΡΤ παραδεχόμενη την αστοχία της να προβάλει την Δευτέρα, αντί του δελτίου ειδήσεων την κομματική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ”.

Για αυτήν την “αστοχία” βέβαια υπήρξε προγραμματισμός, σχεδιασμός και εκτέλεση. Και αυτή η “αστοχία” δεν εγινέ για κανέναν άλλο πολιτικό φορέα. Μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πείτε μου παρακαλώ υπεύθυνοι της Συριζοτηλεορασης, ποιός και με ποιόν τρόπο λογοδοτησε στον Ελληνικό λαό για αυτήν την “αστοχία”;. Ποιός παραιτήθηκε από ευθιξία, η ποιος αναγνωριστικε ως υπεύθυνος και απολύθηκε;

Τι…; Κανείς;

Κυριες και Κύριοι της Συριζοτηλεορασης ευχαριστώ που επιβεβαιώσατε την ορθή στόχευση του άρθρου μου  “Δημόσια τηλεόραση ή Συριζοτηλεοραση;”. Αλλά σας δηλώνω πως δεν χρειάζομαι την αρωγή σας. Μπορώ και μόνος μου.

…τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπωνται, αγαπητοί κομματικοί εντολοδόχοι. Κυρίες και κύριοι. Να σας χαίρονται τα αφεντικά σας. Εμείς δεν σας χαιρόμαστε.

Ο Πάνος Μαυρομάτης είναι Διδάκτωρ της Διατροφικής Μικροβιολογίας. Έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο του Lincoln και του Abertay Dundee διατροφική πολιτική και νομοθεσία, διατροφική μικροβιολογία και ασφάλεια. Διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Μέση Ανατολή. Διετέλεσε μέλος του Δικαστικού Συστήματος της Σκοτίας για τους ανήλικους παραβάτες και θέματα πρόνοιας. Είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης με την παράταξη του Ιωάννη Νασιούλα «Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη» (www.thessaloniki.plus)

 

About Παναγιώτης ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ

author
Ο Πάνος Μαυρομάτης είναι Διδάκτωρ της Διατροφικής Μικροβιολογίας. Έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο του Lincoln και του Abertay Dundee διατροφική πολιτική και νομοθεσία, διατροφική μικροβιολογία και ασφάλεια. Διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Μέση Ανατολή. Διετέλεσε μέλος του Δικαστικού Συστήματος της Σκοτίας για τους ανήλικους παραβάτες και θέματα πρόνοιας. Είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης με την παράταξη του Ιωάννη Νασιούλα "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη" (www.thessaloniki.plus)

Το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: