Καθώς το λογισμικό Dominion Voting Systems εξετάζεται όλο και περισσότερο στις αμφισβητούμενες προεδρικές εκλογές αυτού του έτους, ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton λέει στην Newsmax TV ότι η Πολιτεία του δοκίμασε το λογισμικό και το απέρριψε.

“Υπάρχει λόγος που το Τέξας το απέρριψε”, δήλωσε ο Paxton στον οικοδεσπότη “Stinchfield”, Grant Stinchfield. “Δεν το κάναμε αυθαίρετα. Γνωρίζαμε ότι αυτά ήταν αναξιόπιστα συστήματα. Δεν θέλαμε να τα εμπιστευτούμε.

“Δεν θέλαμε να είμαστε στην ίδια κατάσταση που μερικές από τις άλλες πολιτείες βρίσκονται τώρα, όπου αμφισβητούμε τα αποτελέσματα, οπότε πιστεύουμε σαφώς ότι αυτό ήταν πρόβλημα”.

Ο Paxton είπε ότι το Τέξας δοκιμάζει το λογισμικό Dominion έως και τρεις διαφορετικές φορές, ξεκινώντας το 2012, κάθε φορά που εντοπίζει αστοχίες του συστήματος τόσο σε υλικό όσο και σε λογισμικό.

“Ανακαλύψαμε ότι αυτά τα συστήματα υπόκεινται σε διαφορετικούς τύπους μη εξουσιοδοτημένων χειρισμών και πιθανής απάτης”, είπε.

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατήγγειλε την Πέμπτη ότι η Dominion Voting Systems έχει «διαγράψει 2,7 ψήφους του σε εθνικό επίπεδο», προκαλώντας νομικό και πολιτικό σεισμό.

Στηρίξτε μας με μια δωρεά

Originally posted 2020-11-13 13:36:39.