Ο καθηγητής Dr. Roland Wiesendanger, ένας κορυφαίος Γερμανός εμπειρογνώμονας στον τομέα της νανοτεχνολογίας και τρεις φορές υπότροφος του διάσημου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας Advanced Grant, ολοκλήρωσε μελέτη ενός έτους και εκατό σελίδων σχετικά με την προέλευση της μόλυνσης εκ του Νέου Κορονοϊού 2019.

Ο καθηγητής Wiesendanger καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «τόσο ο αριθμός όσο και η ποιότητα των στοιχείων δείχνουν προς ένα εργαστηριακό ατύχημα στο ιολογικό ινστιτούτο στην πόλη Wuhan ως αιτία της τρέχουσας πανδημίας».

Η γερμανική μελέτη εκατό σελίδων του καθηγητή Wiesendanger βρίσκεται εδώ.

Με την εμπλοκή των ΗΠΑ, της Ελβετίας και της Κίνας στην ανάπτυξη φονικών ιών “Αυξημένης Λειτουργικότητας“, η διεθνής πίεση για τον αποπροσανατολισμό περί τα αίτια της μόλυνσης δεν μειώνεται.

Καθόλου τυχαία, η κυρίαρχη αφήγηση είναι πως οι δύο πιο πρόσφατες παγκόσμιες πανδημίες ήταν η «ρωσική γρίπη» του 1977 και η «γρίπη των χοίρων» του 2009, με την σύγχρονη γενετική έρευνα να επιμένει ότι μια εργαστηριακή απόδραση ήταν η πιο πιθανή προέλευση του πανδημικού ιού.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Originally posted 2021-02-18 20:16:07.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.