Γιάννης Νασιούλας: “Γιατί ψηφίζω τον Δημήτρη Γιαννουλίδη”

Στις επερχόμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, ψηφίζω τον Δημήτρη Γιαννουλίδη. Ο Δημήτρης κατέρχεται υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, με το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων υπό τον Βασίλη Λεβέντη.

Η εκλογή μου ως Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Θεσσαλονίκης, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη” συντέλεσε στο να δέχομαι καθημερινά τις παροτρύνσεις των συμπολιτών μας να εκφράσω δημοσίως την εκλογική μου προτίμηση: τεκμήριο πως η αναζήτηση εναλλακτικής λύσης μακριά από τα δοκιμασμένα κόμματα είναι πια διάχυτη λαϊκή στάση.

20190524_182605.jpg
Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη”

Δεν είμαι και δεν υπήρξα ποτέ μέλος πολιτικούς κόμματος. Οι επερχόμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 με βρίσκουν έχοντα και την ιδιότητα όχι μόνον του πολιτικού ανδρός αλλά και του εκλεγμένου. Γράφω αυτό το άρθρο με σκοπό εθνικό και όχι στο πλαίσιο κάποιου εκλογικού ή κομματικού σχεδίου.

Ο Δημήτρης Γιαννουλίδης διακρίθηκε ως ποδοσφαιριστής και η πιο εύγλωττη μαρτυρία για το ταλέντο και το ήθος του είναι αυτά τα ίδια τα λόγια του μεγάλου Όλεγκ Μπλαχίν. Στάθηκε δυνατά και συνειδητά δίπλα μου ως υποψήφιος Δημοτικός μου Σύμβουλος και η συνεισφορά του στην εκλογή μου ήταν καθοριστική. Έχω καθαρή εικόνα για τις προθέσεις και το ηθικό του παράστημα. Θα τον ψηφίσω ως εκπρόσωπό μου στον Ελληνικό Κοινοβούλιο με ήσυχη την συνείδηση πως επιλέγω έναν πολιτικό άνδρα που δεν θα με προδώσει.

Καθοριστική στην επιλογή μου είναι η θέση του Δημήτρη για την Συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ: δεν την νομιμοποιεί και θα εργαστεί για την ακύρωσή της. Το ίδιο πρέσβευα κι εγώ προεκλογικά. Τώρα, που εξελέγην και τα λόγια είναι φτώχεια, θα δείξω στους συνδημότες και συμπολίτες μου τί εννοώ από την 1η Σεπτεμβρίου, εντός του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Θέλω να δω κι άλλους νέους ανθρώπους να βγαίνουν μπροστά για την κοινωνία μας, την Μακεδονία και την Ελλάδα. Ο ξένος έλεγχος που γδέρνει την χώρα, η πολιτική της αιώνιας φτώχειας για να εξάγουμε στο εξωτερικό το οικονομικό πλεόνασμα και η εσχάτη προδοσία της συνομολόγησης της Συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ δεν μπορούν να με βρουν απαθή στο ξήλωμά τους. Εγώ δεν θα σεβαστώ το Μνημόνιο, την ξένη πολιτική και την προδοσία της Μακεδονίας. Θέλω στην ελληνική Βουλή ανθρώπους αποφασισμένους να φέρουν την πολυπόθητη στρατηγική αλλαγή που χρειάζεται η πατρίδα μας και ο Ελληνισμός.

Ψηφίζω τον Δημήτρη Γιαννουλίδη και σας καλώ να τον ψηφίσετε κι εσείς.  Η Ελλάδα έχει να κερδίσει αν ο Δημήτρης αναδειχθεί Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Και θα μπορούμε να ελπίσουμε για το καλύτερο.

About Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

administrator
Ο Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη" και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης

Το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error:
Αρέσει σε %d bloggers: