Εντυπωσιακή “είσοδο” έκανε στα πολιτικά πράγματα ο νέος υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Νασιούλας, βγαίνοντας δυνατά μπροστά στην προεκλογική μάχη που ξεκίνησε από νωρίς στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Με επικοινωνιακή άνεση και ένα στιβαρό βιογραφικό, ο Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας αναδείχθηκε ήδη σε μια υπολογίσιμη υποψηφιότητα για τον μεγάλο Δήμο.

“Η δημοτική μου παράταξη, η “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη“, μιλάει με μια σύγχρονη, αλλά ειλικρινή γλώσσα. Το νέο και το καλύτερο για την πόλη είναι στο χέρι μας. Έχουμε αξιοπρέπεια – Τώρα έχουμε κι επιλογή”, τονίζει ο νέος, ανεξάρτητος, υποψήφιος Δήμαρχος που φιλοδοξεί να κερδίσει την “καρδιά” της Μακεδονίας.

Φαίνεται πως η μάχη του 2019 για τον Δήμο Θεσσαλονίκης θα φέρει καινούρια πράγματα και πρόσωπα στην πόλη. Το διαδίκτυο έχει κατακλυσθεί από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες του νέου πολιτικού, με φόντο καλαίσθητα, πολύχρωμα γκράφιτι από την περιοχή του Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού της Θεσσαλονίκης: ο ίδιος  εμφανίζεται χαμογελαστός και «χωρίς γραβάτα», όπως τον συναντούν οι πολίτες στις τέσσερις άκρες της πόλεως στις καθημερινές του εξορμήσεις.

Ioannis Nasioulas art 3

Η πολιτική του απευθύνεται στις νέες και τους νέους της Θεσσαλονίκης και το μήνυμά της περιστρέφεται περί την παρουσία του νέου υποψηφίου Δημάρχου στις λαϊκές περιοχές, «εκτός τουριστικού κέντρου», όπου η ανάγκη για δημιουργική παρέμβαση του Δήμου Θεσσαλονίκης αναδεικνύεται περισσότερο παρά ποτέ: εκεί όπου οι νέες και οι νέοι έχουν περισσότερη ανάγκη από «χρώμα», ελπίδα και υποστήριξη ώστε να ζήσουν ποιοτικά στις γειτονιές του αστικού χώρου, να μορφωθούν, να ανοίξουν τα φτερά τους και να κάνουν προκοπή.

Originally posted 2018-10-31 12:15:39.