
Βγήκα μπροστά για την Θεσσαλονίκη με την βέβαιη πίστη πως από εδώ μπορούμε να ξεκινήσουμε την γενική ανατροπή. Μπροστάρης είναι ο μεγάλος και δυνατός λαός, που σηκώθηκε ψηλός και δεν θα παραδοθεί. Οι Έλληνες είναι πατριώτες και οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται τώρα στην κοινωνική πρωτοπορία: βγαίνουν στα ίσα ενάντια στον ξένο έλεγχο και την εκχώρηση των δικαίων της Μακεδονίας σε τρίτους.
Δεν ακούμε τον κ. Τσίπρα και τον κ. Κοτζιά: ο ένας άφησε την Μακεδονία και ο άλλος λιμάρει το άγιο πρόσωπό της, ώστε με τον καιρό να καταντήσει αγνώριστο. Αυτό το αίσχος τελειώνει εδώ.
Βγήκα με ανεξάρτητη φωνή και με ευθύνη: πρέπει να τελειώνουμε με τον ξένο έλεγχο – πρέπει να εμποδίσουμε εδώ και τώρα την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας με δική μας υπογραφή. Το κράτος, τους οργανισμούς και τις τράπεζές μας δεν τα κάνουν κουμάντο Έλληνες. Οι Σκοπιανοί που ξεγελιούνται με τον μακεδονισμό είναι μειοψηφία στη χώρα τους. Ο γύψος του αιώνιου Μνημονίου και ο εθνικός μας ακρωτηριασμός μπορούν να ανατραπούν.
Η μαύρη μνήμη που θα αφήσουν πίσω τους οι ακατάλληλοι άνθρωποι θα σβηστεί από το έντιμο πολιτικό ξέσπασμα των Ελλήνων: που στέκονται ίσιοι, για να ξαναχτίσουν την χώρα τους σωστή και σπουδαία, ξεκινώντας από την Θεσσαλονίκη.
*Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
*Το άρθρο πρωτοδημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα METROSPORT της Κυριακής 29 Ιουλίου 2018
Originally posted 2018-07-30 10:34:01.