Από το χώρο του εμπορίου http://www.fruitcenter.com – / http://www.pitapasta.com , της δημοσιογραφίας/ http://www.bcimedia.net  και της φυσικοθεραπείας μεταπηδώ στην πολιτική σκηνή της πόλης, όχι για να παίξω θέατρο,αλλά για να ποιήσω ήθος , όπως ακριβώς το διδάχτηκα …στις πολυεπίπεδες δραστηριότητές μου.

Εδώ στη Food-expo στην Αθήνα

Μέντορές μου είναι η υπομονή, η επιμονή και η στοχοπροσήλωση. Από παιδί αγαπώ τα κοινά . Ως πρώην αθλήτρια της καλαθοσφαίρισης M.E.N.T. & F.C. Koeln γαλουχήθηκα με γνώμονα την κοινή προσπάθεια. Είμαι lobby director σε διεθνείς οργανισμούς / http://www.ictt.com & http://www.aylin.com  κι αποζητώ την ειλικρινή ποιότητα στα ανθρώπινα κίνητρα.

Κατά τη διάρκεια φόρτωσης ελληνικών φρούτων με τον συνεργάτη μου Παναγιώτη με προορισμό την Ολλανδία.

Γιατί επέλεξα τον Ιωάννη Νασιούλα; Επειδή είναι ατόφιος. Δε θα σου πει  άλλα μπροστά και άλλα από πίσω. Είναι λογοτιμήτης και δεν έχω δεύτερες σκέψεις. Με κέρδισε τη μέρα που κατά την υπογραφή της προδοτικής ανθελληνικής παρωδίας και όχι συμφωνίας των Πρεσπών ήταν σιωπηρός. 

Λ.Κ: Γιάννη, λυπάσαι; Τον ρώτησα και αποκρίθηκε.

Ι.Ν:- Όχι, Λένα χθες ήμουν περίλυπος , αλλά σήμερα σκέφτομαι πως θ’ ακυρωθεί! Υπάρχουν πάρα πολύ τρόποι για ν’ ακυρωθεί!

Αυτό είναι ένα από τα χαρηκτηριστικά του ηγέτη. Πηγαίνει στην επόμενη μέρα και αναλύει κάθε πιθανό ή απίθανο σενάριο. Εκεί με κέρδισε με τη Μακεδονία μας. Κατεβήκαμε μαζί στο συλλαλητήριο για την Αθήνα στις 20/01/2019 και γευτήκαμε τις ληγμένες συνειδήσεις των πολιτικών brokers του Εθνικού ξεπουλήματος. Συνειδητοποίησα για άλλη μία φορά, ότι όλα είναι ένας μηχανισμός και οι κερδισμένοι είναι οι παίκτες αντοχής! 

Στο delicatessen μας στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας

Είναι  τόσο έξυπνος, ώστε κάποιοι να υποτιμούν τη δυναμή του. Χειρίζεται άψογα την Ελληνική γλώσσα , όπως και την Αγγλική. Ως Διδάκτωρ του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας, έχει μελετήσει άπειρες περιπτώσεις με ανθρωπολογικό και κοινωνικό υπόβαθρο και συνεπώς γνωρίζει πολύ καλά τη διαχείριση των εξατομικευμένων ιδιαίτερων καταστάσεων. Η θητεία του ως αξιολογητή διακρατικών προγραμμάτων- ως προς την χρηματοδότησή τους – με διαβεβαιώνει για την τεχνοκρατική του αντίληψη,συμπεριφορά καθώς και τον επαγγελματισμό στο επιχειρείν , αφού πολλά από τα έργα που ο ίδιος έχει συνυπογράψει έχουν βραβευτεί τόσο στο εξωτερικό , όσο και στην Ελλάδα. Είναι ευθυτενής, πειθαρχημένος και ταπεινός. Χαρακτηριστικά που αγγίζουν και τον δικό μου αξιακό κώδικα!

Έχει υπερόπλα στην πολιτική του φαρέτρα, ώστε η Θεσσαλονίκη μας να γίνει πρότυπο μίμησης και σταθερότητας με κώδικα δεοντολογίας το σεβασμό και την αλληλεγγύη , πρώτα στους Έλληνες- θεσσαλονικείς και έπειτα σε όσους η χώρα μας φιλοξενεί, γιατί δείχνει το φιλάνθρωπο πρόσωπό της. Δεν είναι τυχαίο ότι η λέξη φιλότιμο δεν έχει μεταφραστική απόδοση σε καμία άλλη γλώσσα , πέραν της Ελληνικής!

http://www.epixeiro.gr/authors/681

Τι έχω να προσφέρω  εγώ ως άνθρωπος; Ένα πλούσιο δίκτυο ανθρώπων σε πάρα πολλές χώρες που θ΄αποτελέσει το πρωσονύμιό μου ως lady connect » στην καλύτερή του απόδοση και πρακτική εφαρμογή. Θήτευσα δίπλα στην υπέροχη Elizabeth Werter , μέντορά μου και φίλη ,που ως Πρέσβειρα της Ε.Ε. στη γυναικεία επιχειρηματικότητα μου έδωσε πολύτιμες γνώσεις, και πρωτόλειες εμπειρίες . Όραμά μου είναι ένα πολυκαναλικό σχήμα του γυναικείου επιχειρείν , με ανταλλαγή γνωστικού πεδίου, δεξιοτήτων και αντίληψης! Σύνθημά μου είναι:

« I can not do it , we can do it»!

Είμαι της ομάδας και νομίζω ότι με όχημα τον πολιτισμό , μπορούμε όλοι μαζί να προβάλουμε και μία άλλη Ελλάδα, σύγχρονη και με νέο αυτοπροσδιορισμό στην ταυτότητά μας.

Τον Οκτώβριο του 2018 ξεκινάμε μαζί με τον Αναστάσιο Χατζηθεοφάνους στο ραδίοφωνο της ομογένειας του Τορόντο την εκπομπή : «Personalities” και ξεκινάει ένα υπέροχο ταξίδι προσωπικοτήτων ,με κύριο στόχο να δημιουργηθεί μία ανθρώπινη θετική αλυσίδα, που θ’ εμπνεύσει και θα δώσει μία διαφορετική νότα στα πράγματα. Πρωταγωνιστές είναι οι καλεσμένοι μας και μαθαίνω ν’ ακούω . Η αρχή έγινε με την λατρεμένη μας Ελένη Φιλίνη και είναι μία πορεία καρδιάς! Έχουμε φτάσει αισίως τις 200 συνεντεύξεις.

Η ποίηση είναι η δική μου Σάρισα , απέναντι στη γύμνια της εποχής και του ατσαλένιου εγωικού εαυτού της. Είμαι του Εμείς! Αυτού που αγωνίζεται, αυτού που μάχεται μακρυά από συμπεριφορικά ελειμματικά μοντέλα,αλλά με αξίες και υψηλά ιδανικά φτάνει στο στόχο με ήθος και πάθος!

Από το 2012 μπαίνω επίσημα και ως στιχουργός στην Ελληνική δισκογραφία και η συγγραφή μπαίνει πολύ δυνατά στη ζωή μου.Υπήρξα για 2 χρόνια ιδιοκτήτρια ιντερνετικού ραδιοφώνου στον τομέα της υγείας.  Μετά το πέρας των εκλογών θα λάβει χώρα και η παρουσίαση της Α’ ποιητικής Συλλογής με τίτλο :  «Δια Φαός και ονείρου – Λογοδόμια ψυχής”! Το 2017 συναγωνίζομαι με άλλους 400 Ποιητές απ’ όλη την Ελλάδα στους Ποιητικούς Αγώνες των Δελφών . 3 ποιημάτα μου μπαίνουν στον τόμο 2019 της Εγκυκλοπαίδειας της Λογοτεχνίας των ιστορικών εκδόσεων Πάτση.

Αυτές τις μέρες συζητάμε με τους πολίτες και το στυλό μου έχει πιάσει φωτιά. Καταγράφω τις άπειρες οπτικές που προσεγγίζει κάποιος την καθημερινότητά του στην πόλη μας και έχω βάλει στόχο να την κάνουμε καλύτερη. Δίπλα στον Ιωάννη Νασιούλα μαθαίνω το πως! Τον εμπιστεύομαι και τον πιστεύω! Έχουμε επιλογή και λέγεται ΝΈΑ ΑΡΧΗ για τη ΘεσσαλοΝΙΚΗ μας!

 

Με αγάπη

Λένα

Χρωστάω πολλά στην Φυσικοθεραπεία, γιατί με κανε να δω την ουσία της ζωής στους πιο εν τω βάθει ιστούς της. Πάνω απ’ όλα μη ξεχάσεις ποτέ να είσαι άνθρωπος!

 

 

 

 

 

Εδώ στο Γ.Ν.Θ. του Ιπποκρατείου στη Θεσσαλονίκη , κατά την πρακτική μου άσκηση ως Β. Φυσικοθεραπείας

Originally posted 2019-05-15 22:04:16.