Οι παραγιοί του Σόρος και τα πολιτικά μηδενικά που μας κάθισαν στο σβέρκο αλλά έχουν ξένες πλάτες θέλουν να βγάλουν τον Χριστό από το Σύνταγμα. Με την ευκαιρία της επερχόμενης αναθεώρησης βάλθηκαν να ξηλώσουν το Άρθρο 3. Ο ελληνικός λαός δεν θα το επιτρέψει. Η πολιτική τιμωρία των ανθρώπων των ξένων θα είναι παραδειγματική

Θέλουν να μην λέγεται η Εκκλησία μας «Ανατολική», για να βάλει πόδι η «Δυτική». Θέλουν να μην λέγεται «του Χριστού» για να μην επιτρέπεται σε δημόσια καταστήματα να αναρτάται η εικόνα του και οι εικόνες των αγίων. Αφαιρώντας το όνομα του Χριστού, πάει περίπατο και κάθε σύμβολο που σχετίζεται με την παρουσία του στην ζωή μας: ο Σταυρός θα φύγει από την σημαία και από το κοντάρι της.

Θέλουν να κόψουν τον δεσμό με την «μητέρα Εκκλησία» του Οικουμενικού Πατριαρχείου, γιατί τότε θα μπορούν να βάλουν χέρι στα ασημικά των Νέων Χωρών, της Κρήτης και της Δωδεκανήσου χωρίς την άδεια του Οικουμενικού Πατριάρχη.

Ioannis Nasioulas candidate Mayor Thessaloniki

Θέλουν Σχίσμα της Εκκλησίας της Ελλάδος από το Πατριαρχείο και από τον Χριστό που είναι η κεφαλή της:  για να μας βγάλουν τα μάτια, να μας βουλώσουν το στόμα και να μας κλείσουν τα’ αυτιά.

Δεν θα τους το επιτρέψουμε να μας αυτοκτονήσουν.


*Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με την Δημοτική Παράταξη «Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη» (www.thessaloniki.plus). Είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας.

*Το άρθρο πρωτοδημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα METROSPORT της Κυριακής 25 Νοεμβρίου 2018.

 

Originally posted 2018-11-26 07:55:29.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.