Έτοιμος για πόλεμο, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Δικαστική διερεύνηση σε όλες τις Πολιτείες με Δημοκρατικό Κυβερνήτη πρέπει να αναμένεται, μετά το εξαιρετικά περίεργο και ιστορικά ανήκουστο φαινόμενο να προηγείται ο Πρόεδρος Τραμπ στην καταμέτρηση, μέχρι την τελευταία στιγμή και μετά… ως εκ θαύματος να βρίσκονται σωρηδόν ψήφοι υπέρ του γηραιού υποψηφίου των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν.

«Πιστεύουμε ότι θα υπάρξουν πολλές δικαστικές διαφορές, επειδή έχουμε τόσες αποδείξεις, τόσες αποδείξεις, θα καταλήξουμε ίσως στο ανώτερο δικαστήριο της χώρας μας, θα το δείτε», είπε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. «Πιστεύουμε ότι θα υπάρξουν πολλές ανατροπές, γιατί δεν μπορούμε να έχουμε κλέψιμο των εκλογών έτσι απλά».

Ο πρόεδρος μίλησε σε δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου του Λευκού Οίκου, ζήτησε διαφάνεια στη διαδικασία και αμφισβήτησε τα συστήματα και τις διαδικασίες ψηφοφορίας που διευθύνονται από τους Δημοκρατικούς, προκαλώντας σεισμό και νευρικότητα στο Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ: Κανάλια-Γουώλ Στρητ-Γίγαντες του Διαδικτύου.

«Θέλουμε να μετράται κάθε νόμιμη ψήφος και θέλω να μετράται κάθε νόμιμη ψήφος», είπε. «Θέλουμε ανοικτότητα και διαφάνεια – δεν υπάρχουν αίθουσες μυστικών μετρήσεων, μυστήριες ψήφοι, παράνομες ψήφοι μετά την ημέρα των εκλογών»

Ο πρόεδρος είπε ότι προέβλεψε ορθά ότι η ψηφορορία μέσω ταχυδρομείου προσέφερε το έδαφος για εκλογική απάτη και αμφισβητούμενα αποτελέσματα.

«Αξιωματούχοι των Δημοκρατικών δεν πίστευαν ποτέ ότι θα μπορούσαν να κερδίσουν αυτές τις εκλογές με ειλικρίνεια. Πιστεύω πραγματικά ότι αυτός είναι ο λόγος που επέβαλαν τα επιστολικά ψηφοδέλτια, όπου συμβαίνει τεράστια διαφθορά και απάτη», δήλωσε ο Τραμπ.

Έχω κερδίσει – Δεν θα μου κλέψουν τις εκλογές

«Εάν μετράτε τις νόμιμες ψήφους, κερδίζω εύκολα. Εάν μετράτε τις παράνομες ψήφους, μπορούν να προσπαθήσουν να κλέψουν τις εκλογές από εμάς », είπε ο Τραμπ.

Επίσης έθεσε αμφιβολίες για τα συστήματα ψηφοφορίας που διοικούσαν οι Δημοκρατικοί, κατηγορώντας τους ότι μπλοκάρουν τις ψήφους του.

«Ο μηχανισμός ψηφοφορίας αυτών των Πολιτειών διευθύνεται σε όλες τις περιπτώσεις από τους Δημοκρατικούς», δήλωσε ο Τραμπ. «Κερδίσαμε πολλές από τις βασικές εκλογικές περιφέρειες στην πραγματικότητα, και στη συνέχεια οι αριθμοί μας άρχισαν με τρόπο αξιοθαύμαστο να μπερδεύονται κρυφά».

Το Ντιτρόιτ και η Φιλαδέλφεια, προειδοποίησε, είχαν παρελθόν διαφθοράς στις πόλεις τους και αυτό δημιουργεί αμφιβολίες για τα αποτελέσματα. Ορισμένες περιφέρειες, είπε ο Τραμπ, σταμάτησαν να καταμετρούν ή υπέβαλαν μεγάλα πλήθη ψηφοδελτίων τις πρώτες πρωινές ώρες των εκλογών…

Ο πρόεδρος είπε ότι η ομάδα του είχε συλλέξει «ιστορίες τρόμου», σχετικά με τις αποκλίσεις στις ψήφους, δηλώνοντας ότι θα τις αποκαλύψει στο κοινό.

«Στόχος μας είναι να υπερασπιστούμε την ακεραιότητα των εκλογών. Δεν θα επιτρέψουμε στη διαφθορά να κλέψει τόσο σημαντικές εκλογές, προειδοποίησε ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!