Η «διοίκηση» του «μνημονιακού χώρου», διά στόματος του «πρωθυπουργεύοντως» της, διαμηνύει εις όλους, ότι έλαβεν την απόφαση, ινά «λάβει και να τρέξει»,  από κει που άφησε το νήμα των μεταρρυθμίσεων στον τομέα της υγείας.

Κλιμακώνοντας την πολιτική της εμπορευματοποίησης και ιδιωτικοποίησης.

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Το «Νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας», (ενός μυθικού χώρου) το οποίο προαναγγέλλει, θα είναι φτιαγμένο με σάπια/φθαρμένα υλικά, πάνω στην ίδια χρεοκοπημένη «φιλοσοφία», που εγεύθην ο κοσμάκης, πριν και κατά τη διάρκεια της «γριπούλας».

Αυτοί οι «πωλιτικοί τακτικισμοί»  ευθύνονται για το σημερινό άθλιο σύστημα υγείας, τους κακοπληρωμένους και ελάχιστους ποσοτικά εργαζόμενους, με το 1/5 εξ αυτών να «μετράει μέρες» ή μήνες πριν την απόλυση.

Και με το λαό να βρίσκεται για μήνες στο «περίμενε» για τα αυτονόητα: Ένα ιατρικό ραντεβού, εξετάσεις, φάρμακα κλπ.

Αυτή η πολιτική ευθύνεται για τα «νοσοκομεία της μίας αρρώστιας» (την «γριπούλα» δηλαδή) καθότι άφησε χωρίς περίθαλψη χρονίως πάσχοντες, στερώντας την αναγκαία φροντίδα ακόμα και σε επείγοντα περιστατικά.

Έτσι, πριν ακόμα κοπάσουν τα υποκριτικά χειροκροτήματα, για το δημόσιο σύστημα υγείας, η «διοίκηση» επαναφέρει το σύνολο της ατζέντας, κάνοντας σαφές, ότι η δική της δουλειά και όλων των προηγούμενων (κομμουνιστές και σοσιαλ-κομμουνιστές) όχι μόνο δεν θα μείνει στη μέση, αλλά θα επιταχυνθεί.

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Κομματικός τελάλης, ομιλεί για την “γρίπη”

Ακόμα και όταν η «γρίπη» είχε κορυφωθεί (με τις «εικασίες» και τις «αλχημείες»), η «διοίκηση», δεν έπαψε να μιλά για μετατροπή των νοσοκομείων σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου, για την επέκταση των ελαστικών σχέσεων εργασίας, για ξοφλημένα «πρότυπα» συστήματα Υγείας και άλλα παρόμοια, προετοιμάζοντας το έδαφος, για όσα τώρα διαλαλούν οι τελάληδές της.

Στόχος τους είναι να «βελτιωθεί» η επίδοση της κρατικής αντιλαϊκής πολιτικής και φυσικά προέχει η μεγαλύτερη απαλλαγή του κράτους και της εργοδοσίας, από το «κόστος», που συνεπάγονται η ασφάλιση των εργαζομένων.

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Την ίδια πολιτική υπηρέτησαν και οι κομμουνιστές, που σήμερα έχουν το θράσος να επινοούν «διαφορετικές ιδεολογικές προσεγγίσεις με τους άλλους», στα ζητήματα της υγείας.

Μα έχετε (φίλτατοι κομμουνιστές) δώσει δείγματα γραφής ως κυβέρνηση, στις περικοπές και στην μηδενική αξιοποίηση του ανθρωπίνου δυναμικού.

Από τις ίδιες τις εξελίξεις, αναδεικνύεται η ανάγκη, να ακουστεί ακόμα πιο δυνατά το «φτάνει πια»!

«Φτάνει πια» με τα ψέματα και την κοροϊδία.

Ο Αντώνης Παπαϊωάννου είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και συντάκτης της εφημερίδος ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Επιμελείται και παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή (Δευτέρα-Παρασκευή), στις 21:00, μέσα από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Email επικοινωνίας nynkaiaei2013@gmail.com