Σε μια ξεχωριστή κίνηση ανθρωπιάς, ευαισθησίας και υπευθυνότητας προχώρησε ο Ιωάννης Νασιούλας, επικεφαλής δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη”. Ο Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, μετά την αιφνιδιαστική του επίσκεψη και αυτοψία στις εγκαταστάσεις του “Ιδρύματος Άγιος Στυλιανός”, του ορφανοτροφείου-βρεφοκομείου του Δήμου Θεσσαλονίκης, επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Δρόσο Τσαβλή και του ζήτησε η/ο δημοτικός υπάλληλος που δικαιούται η παράταξη να απασχολεί στα γραφεία της στο Δημαρχειακό Μέγαρο να μετακινηθεί στο Ίδρυμα Άγιος Στυλιανός!

Η Εφημερίδα ΑΡΙΣΤΕΙΑ εξασφάλισε το κείμενο της επιστολής και σας το παραθέτει αυτούσιο:

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, αγαπητέ μου Δρόσο,
Σ΄ευχαριστώ για την επίσημη ενημέρωση που μου παρείχες σχετικά με το δικαίωμα της παράταξης που ηγούμαι να αξιοποιήσει τις υπηρεσίες υπαλλήλου του Δήμου Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες της, καθώς και για την ανεύρεση κατάλληλου χώρου για να στεγαστεί το γραφείο της στο Δημαρχειακό Μέγαρο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Μετά την επίσημη επίσκεψή μου στο Ορφανοτροφείο του Δήμου Θεσσαλονίκης “Ίδρυμα Άγιος Στυλιανός”, την επιθεώρηση των εγκαταστάσεων και του έργου που προσφέρει το ευσυνείδητο προσωπικό και η άξια διοίκηση του θεσμού, καθώς και την διαπίστωση των αναγκών που το Ίδρυμα, τα φιλοξενούμενα αναξιοπαθούντα νήπια, βρέφη και παιδιά έχουν, κρίνω πως η\ο υπάλληλος που η παράταξή μου δικαιούται θα είναι χρησιμότερος κατά πολύ περισσότερο στο Ίδρυμα Άγιος Στυλιανός παρά στο γραφείο της παράταξής μου στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Προς τούτο, σε παρακαλώ να δεχθείς ευμενώς το αίτημά μου για μετακίνηση και επίσημη ένταξη στο Ίδρυμα Άγιος Στυλιανός υπαλλήλου που θα σου υποδείξει η κυρία Σπανού.

Επίσης σε παρακαλώ να πράξεις κάθε τι νόμιμον ώστε το αίτημά μου να ευοδωθεί, ιδία την κοινοποίηση του παρόντος μηνύματος στους υπεύθυνους για την διαδικασία από μέρους του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Γνωρίζω πως συμμερίζεσαι βαθιά και ειλικρινά το επιτακτικό μήνυμα “Σώστε τα Παιδιά”, και την σημασία του για την επιβίωση και την προοπτική της Ελλάδος και της Θεσσαλονίκης μας.

Είμαι στην διάθεσή σου
Γιάννης Νασιούλας”

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Originally posted 2020-07-24 09:30:00.