Δημόσια συγγνώμη Νασιούλα για την ακύρωση της Κανονιστικής του Δ. Θεσσαλονίκης για τα τραπεζοκαθίσματα

Ζητώ προσωπικώς συγγνώμη από τους επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης που αναπτύσσουν τραπεζοκαθίσματα για την εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Η μερική ακύρωση της Κανονιστικής Πράξης του Δήμου Θεσσαλονίκης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση εκθέτει την θετική ψήφο που παρείχα.

Η ρυθμιστική παρέμβαση που υποστήριξα δεν είχε μελετηθεί όσο διεξοδικά απαιτείται. Η μερική της ακύρωση θα προκαλέσει μείζονα αναστάτωση και επιπλέον ζημία στους επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης, που έχουν να αντιμετωπίσουν το συμβόλαιο θανάτου του δημόσιου χώρου, που με άγρια χαρά μεθοδεύουν από πέρυσι τα φρικιά του Lockdown.

Ηγούμαι Δημοτικής Παράταξης, αλλά αναγνωρίζω πως δεν διαθέτω την θεσμική δυνατότητα να ελέγχω τις Πράξεις που υπερψηφίζω όσο ενδελεχώς απαιτούν οι κανόνες της ορθής νομοθέτησης.

Ζητώ επιπλέον συγγνώμη, γιατί χωρίς την θετική μου ψήφο, δύσκολα θα είχε περάσει η εν λόγω -ακυρωμένη πια- Κανονιστική Διάταξη.

About Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

administrator
Ο Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη" και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης

Το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error:
Αρέσει σε %d bloggers: