“Τα προβλήματα λύνονται όταν απλώνουμε το χέρι ο ένας στον άλλον. Πριν κάποιες μέρες ζήτησα την βοήθεια όλων σας και η ανταπόκριση ήταν στο μέγιστο δυνατόν. Το θέμα που απασχολούσε την οικογένεια μου είναι προς επίλυση, χάρη σε όλους εσάς και θα αναφερθώ ονομαστικά από όσους έχω πάρει την άδεια.

Ευχαριστώ τον κύριο Γιώργο Γρηγοριάδη δημοσιογράφο του Αντ1 για την άμεση ανταπόκριση και δημοσιοποίηση του θέματος μου.

Ευχαριστώ την οικογένεια των Unboxholics που σε αυτους τους δύσκολους καιρούς για ακόμα μια φορά δείξανε το ανθρώπινο πρόσωπο τους. Προσωπικά θα αναφέρω τον Σάκη και τον Αλέκο Καρπα που αμέσως εσκυψαν στο πρόβλημα μου, όπως και όλοι οι ακόλουθοι τους, είστε πολλοί είστε οικογένεια!

Να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο της Αριδαίας Θεόδωρο Ταρασιδη για το άμεσο ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκριση του, ήταν και είναι ο μόνος από τον δήμο Αλμωπίας που με άκουσε και με βοηθάει με τον τρόπο του.

Να ευχαριστήσω τον Γιώργο Καραγιαννιδη διαχειριστή του site aridaia365, που ήρθε αμεσα και με την βοήθεια του δημοσιοποιήθηκε το θέμα μου.

Να ευχαριστήσω τον κύριο Ιωάννη Νασιουλα (Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Θεσσαλονίκης και Διδάκτορα Κοινωνιολογίας) και την κυρία Βασιλική Νασιούλα-Τσιώνη, όπου ήρθαν άμεσα σε επικοινωνία μαζί μου, για την βοήθεια και την στήριξη στην οικογένεια μου. “Μαζί θα σταθούμε όρθιοι”, όπως μου ανέφερε ο κύριος Νασιούλας.

Ευχαριστώ πολύ τον Διογένη για την προσφορά του με γνήσια cd, όπου τα έσοδα θα πάνε στον σκοπό που πρέπει, καθώς και τον Ινμαιρ Δημήτρη που έτρεξε όλο αυτό το θέμα με την προσφορά του Διογένη.

Ευχαριστώ πολύ τον Βουλευτή Πέλλας Λακη Βασιλειάδη για την βοήθεια του.

Σίγουρα ξέχασα πολλούς από σας αλλά δώστε μου χρόνο να πάρω την άδεια σας.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς όλοι σας βάλατε το λιθαράκι σας για να δρομολογηθεί το πρόβλημα μου το οποίο ακόμα είναι σε αναμονή οριστικής λύσης.

Το καλό είναι για να γυρίζει πίσω και εύχομαι ολόψυχα να το βρείτε στα σπίτια σας.

Και να θυμάστε ότι όλοι έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλον.

Μετα τιμής οικογένεια Ζαφειρίου”.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας!