Δήλωση Νασιούλα για τον νέο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Δεν θα ήθελα να συμβάλω στην επιβίωση της δηλητηριώδους παρακαταθήκης Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη. Το πολιτικό σχέδιο των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων με την βούλα του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να νομιμοποιήσει την Συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ, που εκχώρησε την Μακεδονία στους εχθρούς του Ελληνισμού. Δεν συντάσσομαι και δεν θα συνταχθώ μαζί τους.

Προσβλέπω στην εκλογή νέου Δημάρχου Θεσσαλονίκης που θα εργαστεί για την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης σε πρωτεύουσα των ευρωπαικών χρηματοδοτήσεων για τους πολλούς και κυρίως για την Ελληνίδα μάνα. Η δεκαετής κληρονομιά της φτώχειας πρέπει να τελειώσει τώρα.

Προσβλέπω στην ανάδειξη νέου Δημάρχου Θεσσαλονίκης που να μην είναι δέσμιος όσων αντιστρατεύονται την δημόσια δέσμευσή μου: δεν θα εφαρμόσω την Συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ και θα εργαστώ για την ακύρωσή της.

About Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

administrator
Ο Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη" και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης

Το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: