Οι γυμνιστές, λέει, είναι εξίσου καλοί γονείς με τους ντυμένους. Βγήκε μια επιστημονική έρευνα, που την επικαλούνται 55 επιστήμονες με πτυχίο, που δεν βρήκε κάποια αρνητική επίδραση στην υγεία και την λειτουργικότητα των υιοθετημένων παιδιών από γυμνιστές. Έτσι, νομίζω, ανοίγει ο δρόμος για την ψήφιση νόμου και στην καθυστερημένη Ελλάδα, ώστε τα ορφανά παιδιά να έχουν επιτέλους το θείο δικαίωμα να μην ταλαιπωρούνται με ντυμένη μαμά και ντυμένο μπαμπά.

Πλασιέ του σκοτεινού κοινωνικού μετασχηματισμού, ξένες πρεσβείες, δυνατά πορτοφόλια από το εξωτερικό και τα διαθέσιμα ντόπια πολιτικά φρικιά έχουν σηκώσει τα μανίκια και κοπανάνε κατακούτελα την ανθρωπιστική βάση της κοινωνίας μας. Η πλειονότητα των συναδέλφων μου κοινωνικών και ιατρικών επιστημόνων δεν μιλάει: για να έχουν ξεμείνει στην Ελλάδα, ή είναι κομματικά εκβιαζόμενοι ή φοβούνται τα αντίποινα του ΣΥΡΙΖΑ στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία – και σιωπούν.

Με το Μνημόνιο, ένα βρώμικο δίχτυ περισφίγγει την Ελλάδα και τους Έλληνες. Μετά την κρατική κυριαρχία, την γεωπολιτική ακεραιότητα και την οικονομική ανεξαρτησία, τώρα πιάσανε και την οικογενειακότητα των Ελλήνων. Αντιδράστε, πρωτού να είναι πολύ, πολύ αργά.

Originally posted 2018-05-06 12:43:16.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.