shiva ayyadurai

Όταν ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αναδημοσίευσε ένα tweet που τον καλούσε να απολύσει του επικεφαλής της ομάδος δράσης ενάντια στον κορονοϊό Δρα Άντονι Φάουτσι την Κυριακή το βράδυ, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.

Πολλοί στην Αμερική μισούν τον Φάουτσι ως αυτό που είναι: μια επικίνδυνη μαριονέτα του συστήματος Γκέιτς, Κλίντον και σια: του Βαθέος Κράτους των ΗΠΑ, που πουλάει αρρώστια, θάνατο και εμβόλια. Οι #FireFauci θέλουν την αντικατάστασή του με τον Δρα Shiva Ayyadurai, τον εφευρέτη του e-mail και δόκτορα Βιολογικής Μηχανικής.

grecobooks -50%

Ο Αγιαντουράι ξεσκέπασε το «Big Pharma» – την τεραστίων διαστάσεων μπίζνα μιας χούφτας βαθύπλουτων αρχόντων του σκότους, που βρίσκονται πίσω από τις εταιρείες φυτοφαρμάκων, γενετικά τροποποιημένων φυτών και τροφών, φαρμακευτικών και εμβολίων: “μπροστά τους, οι κολαούζοι τους Μπιλ Γκέιτς και Κλίντον μοιάζουν με γατάκια”, τονίζει συχνά.

Ο Αγιαντουράι δεν είναι τυχαίος: σύντομα εκτιμάται πως θα εκλεγεί Γερουσιαστής των ΗΠΑ και τα τέσσερα πτυχία του από το ΜΙΤ τον κάνουν έναν δυνατό αντίπαλο στα επιστημονικοφανή βουντού όσων ζουν από τον ανθρώπινο πόνο. Ο μισός Ινδός μισός Αμερικανός γίνεται έτσι μέρος του οπλοστασίου των Q Anon, που ξεσήκωσαν τις ΗΠΑ με τις κατηγορίες για την σατανιστική ελίτ των ΗΠΑ που ζει από το αίμα των βασανισμένων παιδιών και υπηρετεί το κέρδος, τον έλεγχο και τον σκοτεινό αφέντη της.

Abramovic-Rothschild-Satan
Ο πίνακας του Σατανά έγινε ευρύτερα γνωστός από την φωτογραφία εμπρός του που έβγαλε η “ιέρεια του αίματος” Μαρίνα Αμπράμοβιτς και ο τρισεκατομμυριούχος Γιάκομπ Ρότσιλντ. Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς είναι η πρωταγωνίστρια διαφημιστικών της εταιρείας που ίδρυσε ο Μπιλ Γκέιτς, Microsoft. Αναφέρθηκε πως διοργανώνει συχνά βραδιές “Spirit Cooking” (Πνευματικής Μαγειρικής ή Μαγειρικής των Πνευμάτων), με επιφανείς προσκεκλημένους, όπως οι προσωπάρχες του Ομπάμα και των Κλίντον, αδελφοί Ποντέστα.

Ο Fauci έλεγε στους ανθρώπους στις 29 Φεβρουαρίου ότι δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο να ανησυχούν και πως ο ιός της Κίνας δεν αποτελεί απειλή για το κοινό των ΗΠΑ γενικά.

Ο Ayyadurai εκφράζει έντονη καχυποψία για τον Fauci, κατηγορώντας τον ότι έχει διασυνδέσεις με το Ίδρυμα Μπιλ & Μελίντα Γκέιτς, το οποίο χρηματοδοτεί διάφορες πρωτοβουλίες υγειονομικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένων αυτών για την ανάπτυξη και επιβολή εμβολίων παγκοσμίως.

Αγορά Βιβλίου: Θέματα Κοινωνικής Οικονομίας – Από την κοινωνική επιχειρηματικότητα, στις κοινωνικές επενδύσεις και την κοινωνική τραπεζική (Δωρεάν Αποστολή)

Θέματα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ – Από την κοινωνική επιχειρηματικότητα, στις κοινωνικές επενδύσεις και στην κοινωνική τραπεζική. Συλλογικός Τόμος. Επιμέλεια: Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ. Πρόλογος: Γεώργιος ΝΤΑΣΗΣ, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής. Γράφουν: Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ, Γεώργιος ΝΤΑΣΗΣ, Alain COHEUR, Denis STOKKINK, Kurt BERLO, Oliver WAGNER, Daniel SCHAFER, Ευγενία ΠΕΤΡΙΔΟΥ, Παναγιώτης ΜΠΑΜΙΔΗΣ, Μιχαήλ ΦΕΦΕΣ, Κωνσταντίνος ΓΕΩΡΜΑΣ, Βικτώρια ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ, Μιχαήλ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ, ​Βασίλειος ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ, Απόστολος ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, π. Αλέξανδρος ΣΑΛΜΑΣ, ​Ναούμ ΜΥΛΩΝΑΣ. ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, 2016. ISBN:978-618-80232-3-9​. Σελίδες: 311.

€24,38