Ο Δρ Francis Boyle συντάκτης του Νόμου Περί Βιολογικών Όπλων των ΗΠΑ δηλώνει ότι ο Νέος Κορονοϊός 2019 είναι όπλο βιολογικού πολέμου

Ο Francis Boyle είναι καθηγητής διεθνούς δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Illinois College of Law. Συνέταξε την εγχώρια νομοθεσία εφαρμογής των ΗΠΑ για τη Σύμβαση για τα Βιολογικά Όπλα, γνωστή ως Νόμος κατά της Τρομοκρατίας για τα Βιολογικά Όπλα του 1989, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα και από τις δύο Βουλές του Κογκρέσου των ΗΠΑ και υπεγράφη ως νόμος από τον Πρόεδρο George H.W. Bush.

Ο Δρ Boyle συζητά το ξέσπασμα μόλυνσης κορονοϊού στο Γουχάν της Κίνας και το εργαστήριο Biosafety Level 4 (BSL-4) από το οποίο πιστεύει ότι η μολυσματική ασθένεια διέφυγε. Πιστεύει ότι ο ιός είναι δυνητικά θανατηφόρος και επιθετικό βιολογικό όπλο πολέμου ή παράγων βιολογικού πολέμου “διπλής χρήσης γενετικά τροποποιημένος με με αυξημένη λειτουργικότητα”, γι ‘αυτό η κινεζική κυβέρνηση αρχικά προσπάθησε να το καλύψει και τώρα λαμβάνει δραστικά μέτρα για τον περιορισμό του.

Το εργαστήριο Wuhan BSL-4 είναι επίσης ένα ειδικά σχεδιασμένο ερευνητικό εργαστήριο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και ο Δρ Boyle ισχυρίζεται ότι ο ΠΟΥ γνωρίζει καλά τι συμβαίνει.

Ο Δρ Boyle αναφέρεται επίσης τους Κινέζους πράκτορες βιολογικού πολέμου, που εργάζονται στο καναδικό εργαστήριο στο Γουίνιπεγκ, οι οποίοι συμμετείχαν σε λαθραία εξαγωγή του Νέου Κορονοϊού 2019 στο εργαστήριο του Wuhan από το οποίο πιστεύεται ότι είχε διαρρεύσει.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.