Έχω να κάνω μια καταγγελία. Τα ΜΜΕ που εχθρεύονται την ανεπανάληπτη πρώτη φορά Αριστερά προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη. Ασχολούνται ξανά και ξανά με τους 2 απρόσεκτους Έλληνες που φιλοξενούνται στην Τουρκία. Και ξεχνούν το δράμα των 8 Τούρκων ηρώων, που περνούν δύσκολες ώρες στην Ελλάδα.

Το κρασί που τους σερβίρει ο κύριος Τσίπρας είναι παλιό. Το τυρί, σάπιο, μπλε. Το διαμέρισμα, μικρό. Η δορυφορική τηλεόραση δεν πιάνει τούρκικα και κάνει χιόνια.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, στελέχη μικρού ελληνικού κόμματος και δημοσιογράφοι έγκυρης ελληνικής εφημερίδας σχεδιάζουν να κάνουν απεργία πείνας για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των 8 άτυχων Τούρκων. Που είναι αρνιά. Και δεν φταίνε τίποτα. Ενεργοί πολίτες στην Ελλάδα διαμαρτύρονται: “Θέλουμε την ελληνική υπηκοότητα για τους 8, τώρα”!

Μαύρο χιούμορ, στη χώρα του κυρίου Τσίπρα. Ο άνθρωπος των ξένων θα βάλει την Ελλάδα σε πόλεμο. Και μη χειρότερα.

Originally posted 2018-03-05 17:12:54.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.