“Ένα μαύρο σύννεφο αυταρχισμού και εκδικητικότητας απλώνεται λυπηρά πάνω από τον Δήμο Θεσσαλονίκης: καταδικάζω την παύση εκ των καθηκόντων τους των τριών αρχισυντακτών, Βιβής Ανδρίτσου, Ειρήνης Τσαρούχα και Νίκου Φωτόπουλου.

Η διοίκηση του Κωνσταντίνου Ζέρβα στο TV100-FM100 δεν παρουσίασε πειστική αιτιολόγηση. Οι έμπειροι δημοσιογράφοι έχουν να επιδείξουν αξιοσέβαστο βιογραφικό και εκτεταμένη εμπειρία στο αντικείμενο που υπηρετούν, με ιδεολογική και αισθητική ποικιλότητα – στοιχεία πολύτιμα στις ημέρες μας που “υψηλά τριγύρω μας έκτισαν τείχη”.

Καλώ τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα να εργαστεί ώστε να ανακληθεί η καταχρηστική και εκδικητική απόφαση εις βάρος των τριών αρχισυντακτών της Δημοτικής μας Τηλεόρασης.

Θα κινηθώ στο πλαίσιο του Νόμου, ομού μετά της Αντιπολίτευσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης, ώστε να αποκατασταθεί η αδικία αυτή”.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.