“Ενημερώθηκα σήμερα για την εκλογή μου στο Διεθνές Συμβούλιο του Οργανισμού CIRIEC, με έδρα τις Βρυξέλλες, που ιδρύθηκε το 1947 για την ανάπτυξη της δημόσιας, συνεταιριστικής και κοινωνικής οικονομίας.

Είναι ο κύριος εταίρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την επιστημονική τεκμηρίωση του κοινωνικού τομέα της οικονομίας σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και μέλη του είναι εκατοντάδες Κυβερνήσεις, Περιφέρειες, Δήμοι, Επιχειρήσεις, Πανεπιστήμια και Ενώσεις.

Εργάζομαι για να μπει η Θεσσαλονίκη, η Μακεδονία και η Ελλάδα στον χάρτη αριστείας και στην καρδιά της Ευρώπης”.

Αυτή είναι η δημόσια ανάρτηση του Ιωάννη Νασιούλα, Διδάκτορα Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμονος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντή του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι επικεφαλής δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη στον Δήμο Θεσσαλονίκης” (βιογραφικό)

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.