Και μετά από μερικούς μήνες εμφανίστηκε η υπέρτατη κατάπτωση για την παραγωγή εμβολίων. Χρειάστηκαν μόνο μερικές δεκαετίες για να δημιουργήσουμε εμβόλια με τα παρακάτω συστατικά.

Παρατηρώντας την συσκευασία που διέρρευσε στον παγκόσμιο ιστότοπο, μόνο μία παρατηρηση αρκεί να κάνουμε για να καταλάβουμε την ανύπαρκτη συνείδηση του ανθρωπίνου γένους.

Συστατικά ChAdOx1 και MRC-5, δηλαδή ιστός πνεύμονα από άμβλωση λευκού βρέφους 14 εβδομάδων, ενα μωρό που αποβλήθηκε το 1966.

Τωρα καταλαβαίνουμε γιατί οι φαρμακευτικές εταιρίες ζητούν νομική κάλυψη ώστε να εξαιρούνται από αξιώσεις ευθύνης από το εμβόλιο του Κορωνιού. Οι φαρμακευτικές εταιρίες ουσιαστικά αναγνωρίζουν ότι θα υπάρχουν παρενέργειες και ζητούν νομική προστασία, ώστε να μην κινδυνεύουν από αγωγές για πιθανές παρενέργειες. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί απόδειξη αναξιοπιστίας των εμβολίων, όταν οι φαρμακευτικές εταιρίες ζητούν νομική κάλυψη, καθώς γνωρίζουν ότι μπορεί να υπάρχουν παρενέργειες από την χρήση πειραματικών εμβολίων.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, η AstraZeneca θα πληρώσει μόνο τα νομικά έξοδα έως ένα ορισμένο όριο, δήλωσε ο αξιωματούχος, αρνούμενος να εξηγήσει πώς θα μοιραστεί το κόστος με μεμονωμένες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ή το ανώτατο όριο.

Κάπου αλλού, σε αντάλλαγμα για την υψηλότερη τιμή που πληρώθηκε για το εμβόλιο, η γαλλική φαρμακευτική Sanofi, η οποία συνεργάζεται με τη GlaxoSmithKline, έχει προχωρήσει σε αποποίηση της ευθύνης από παρενέργειες.

Περισσότερα σε λίγο….όταν ο τρόμος θα χτυπήσει “υποχρεωτικά” την πόρτα της κρίσης μας

Originally posted 2020-11-18 21:05:35.

Written by

Γεώργιος ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γεώργιος Αλεξόπουλος αρθρογραφεί στην Εφημερίδα ΑΡΙΣΤΕΙΑ. Γεννήθηκε την Πάτρα το 1984. Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιου Πατρών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος MBA στις νέες αρχές Διοίκησης Επιχειρήσεων, του ιδίου τμήματος με εξειδίκευση την Διεθνοποίηση των Επιχειρήσεων. Είναι κάτοχος πτυχίου τεχνολόγου πολιτικού μηχανικού έργων υποδομής. Έχει δημοσιεύσει ερευνητικά άρθρα στα καταλογραφημένα επιστημονικά περιοδικά με κριτές: Journal of Investment Management and Financial Innovations, Macmillan Palgrave Publishers. Οι τομείς του ερευνητικού ενδιαφέροντος περιλαμβάνουν την Κοινωνική Οικονομία, την Εταιρική Διακυβέρνηση, την Οικονομική Οικονομετρία και τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις. Έχει παρουσιάσει πολλά εθνικά συνέδρια σχετικά με τον τραπεζικό φόρο και τη διάρθρωση του κεφαλαίου. Στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας δραστηριοποιείται από το 2017 με την ιδιότητα του σαν Researcher at Social Economy Observatory, Greece στο οποίο είναι Responsible Individual development researcher of a development of new models corporate governance study between social enterprises, and development researcher of econometric models of Internationals Credit Flow measurement developed through the Social Economy