george soros facebook

Πρώτα μας είπαν πως τώρα είναι η ώρα να τελειώνουμε με την οικογένεια. Κατόπιν, μας προτείνουν να ξεκινήσουμε να τρώμε έντομα και κατσαρίδες. Τώρα, η ναυαρχίδα του Τζωρτζ Σόρος, οι New York Times έρχονται με άρθρο τους να μας πουν πόσο ενδιαφέρον και ενδεχομένως αποτελεσματικό είναι να χορηγούμε γυναικείες ορμόνες σε άνδρες ασθενείς με κορονοϊό. Οι επιστήμονες έχουν το δικό τους σκεπτικό, αλλά το βιολογικό φύλο δεν είναι ταμπού για τον “μάγειρα του σκοτεινού μας μέλλοντος”, Τζωρτζ Σόρος.

Δύο νοσοκομεία στις ΗΠΑ πειραματίζονται τώρα σε άντρες με κορονoϊό, χορηγώντας τους οιστρογόνα και προγεστερόνη για να δουν αν οι γυναικείες ορμόνες ενισχύουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα και μειώνουν τη σοβαρότητα της ασθένειας.

grecobooks -50%

Το Πανεπιστήμιο Stony Brook στη Νέα Υόρκη και το Cedars-Sinai στην Καλιφόρνια χορηγούν στους άνδρες ασθενείς με κορονοϊό οιστρογόνα και προγεστερόνη, επειδή οι γιατροί μελετούν αν οι γυναικείες σεξουαλικές ορμόνες θα μπορούσαν να κάνουν τους άνδρες πιο ικανούς να επιβιώσουν από το μικρόβιο.

Σε όλο τον κόσμο, οι γυναίκες έχουν λιγότερες πιθανότητες να αρρωστήσουν από τον ιό και εκτιμάται ότι είναι λιγότερο πιθανό να πεθάνουν από αυτόν.

Αυτό οδήγησε πολλούς ερευνητές να αναρωτιούνται αν οι ορμόνες που παράγονται κυρίως στις γυναίκες θα μπορούσαν να είναι προστατευτικές, ανέφεραν οι The New York Times, ιδιοκτησίας Τζώρτζ Σόρος.

ellinika hoaxes george soros (b)

Οι επιστήμονες λένε ότι δεν γνωρίζουν γιατί οι γυναίκες φαίνεται να είναι λιγότερο πιθανό να πεθάνουν, αλλά έχουν προτείνει ότι οι γυναίκες τείνουν φυσικά να έχουν ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα και είναι λιγότερο πιθανό να υφίστανται μακροχρόνιες συνθήκες υγείας που να καθιστούν τις καθιστούν πιο ευάλωτες.

Πρώιμη έρευνα έχει δείξει ότι οι ορμόνες μπορεί να μειώσουν τον αριθμό των υποδοχέων ACE2 στις επιφάνειες των κυττάρων που χρησιμοποιεί ο ιός για να εισέλθει στο σώμα.

Η Αναγεννησιακή Σχολή Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Stony Brook στο Long Island της Νέας Υόρκης θα ερευνήσει τα οιστρογόνα, την κύρια γυναικεία σεξουαλική ορμόνη.

Το οιστρογόνο βοηθά στην ανάπτυξη και ρύθμιση του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος και παίζει ρόλο στα δευτερογενή χαρακτηριστικά του φύλου.

Ο Δρ Sharon Nachman, επικεφαλής του τμήματος παιδιατρικών μολυσματικών ασθενειών, δήλωσε στους The Times ότι η δοκιμή συμμετείχε στον πρώτο συμμετέχοντα την περασμένη εβδομάδα. Ελπίζει να έχει προκαταρκτικά αποτελέσματα τους επόμενους δύο μήνες.

«Είναι εντελώς ασυνήθιστο, έτσι ξεκινούν οι καλές ιδέες», δήλωσε ο Δρ Nachman, αναπληρωτής πρύτανης για την έρευνα στο Renaissance School, το οποίο είναι μέλος του Κρατικού Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης.

Την επόμενη εβδομάδα, ερευνητές στο Λος Άντζελες θα αρχίσουν να δοκιμάζουν μια άλλη ορμόνη φύλου που βρίσκεται κυρίως στις γυναίκες, την προγεστερόνη.

Έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τη φλεγμονή και εμποδίζει το ανοσοποιητικό σύστημα να αντιδρά υπερβολικά σε εξωτερικά παθογόνα.

«Υπάρχει μια εντυπωσιακή διαφορά μεταξύ του αριθμού ανδρών και γυναικών στη μονάδα εντατικής θεραπείας και οι άνδρες τα πηγαίνουν σαφώς χειρότερα», δήλωσε στους The Times η Δρ Sara Ghandehari, πνευμονολόγος και ιατρός εντατικής θεραπείας στο Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai. Είπε στην εφημερίδα ότι το 75% των ασθενών εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της και οι ασθενείς με αναπνευστήρα είναι άνδρες.

Αγορά Βιβλίου: Θέματα Κοινωνικής Οικονομίας – Από την κοινωνική επιχειρηματικότητα, στις κοινωνικές επενδύσεις και την κοινωνική τραπεζική (Δωρεάν Αποστολή)

Θέματα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ – Από την κοινωνική επιχειρηματικότητα, στις κοινωνικές επενδύσεις και στην κοινωνική τραπεζική. Συλλογικός Τόμος. Επιμέλεια: Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ. Πρόλογος: Γεώργιος ΝΤΑΣΗΣ, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής. Γράφουν: Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ, Γεώργιος ΝΤΑΣΗΣ, Alain COHEUR, Denis STOKKINK, Kurt BERLO, Oliver WAGNER, Daniel SCHAFER, Ευγενία ΠΕΤΡΙΔΟΥ, Παναγιώτης ΜΠΑΜΙΔΗΣ, Μιχαήλ ΦΕΦΕΣ, Κωνσταντίνος ΓΕΩΡΜΑΣ, Βικτώρια ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ, Μιχαήλ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ, ​Βασίλειος ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ, Απόστολος ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, π. Αλέξανδρος ΣΑΛΜΑΣ, ​Ναούμ ΜΥΛΩΝΑΣ. ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, 2016. ISBN:978-618-80232-3-9​. Σελίδες: 311.

€24.38