Αποκαρδιωτική ήταν η εικόνα της παραλιακής Λεωφόρου Νίκης το πρωί της Τρίτης. Ο ποδηλατόδρομος κυριολεκτικά εξαφανίστηκε από τον όγκο του νερού που τον κάλυψε – γνώριμο και επαναλαμβανόμενο αποτέλεσμα της προηγηθείσας νεροποντής .

Η απόφαση της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης να μεταφέρει τον ποδηλατόδρομο από το πεζοδρόμιο στο οδόστρωμα προκάλεσε έγκαιρες και έντονες αντιδράσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως του Ιωάννη Νασιούλα, επικεφαλής της παράταξης “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη”.

Σήμερα, ο Γιάννης Νασιούλας επανέρχεται με μια χαρακτηριστική δήλωση:

“Η χάραξη ποδηλατοδρόμου στο οδόστρωμα της Λεωφόρου Νίκης ήταν εξ αρχής άστοχη. Τώρα, αποδεικνύεται και επικίνδυνη. Ο Δήμαρχος πρέπει να τον ξηλώσει ΑΜΕΣΑ.

Η στρεσαρισμένη μας πόλη χρειάζεται μεγάλους αστικούς δρόμους, μεγάλα πεζοδρόμια, τσουνάμι φύτευσης δένδρων σκιάς, χώμα εκεί όπου ρίξαμε τσιμέντο με την σέσουλα (και το αζημίωτο), giga χώρους στάθμευσης στα Πανεπιστήμια και στην Δυτική Είσοδο, επέκταση κατά πλάτος του κρηπιδώματος της παλαιάς παραλίας από το λιμάνι ως τον Λευκό Πύργο, Δημοτικό “ΟΑΣΘ” για τους ηλικιωμένους και τους συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες, ξήλωμα του συστήματος πάρκινγκ THESI (που συμφέρει τον εργολάβο, όχι όμως τον δημότη και τον Δήμο).

Η πόλη θέλει μεγάλα λόγια και μεγάλα έργα”.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!