Επίσημη επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Αερομεταφερόμενου Πεζοπόρου Τμήματος Πυροσβεστικής Κεντρικής Μακεδονίας (2η ΕΜΑΚ) στην 113 Πτέρυγα Μάχης πραγματοποίησε ο Ιωάννης Νασιούλας, δημοτικός σύμβουλος επικεφαλής της παράταξης “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη” ηγούμενος κλιμακίου συνεργατών του.

Τον υποδέχθηκε ο Διοικητής και Υποδιοικητής του Τμήματος και οι άνδρες και γυναίκες του σχηματισμού, στους οποίους απεύθυνε χαιρετισμό. Ξεναγήθηκε από τον Διοικητή του Τμήματος στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για την επιχειρησιακή αποστολή και το ιστορικό προσφοράς του αερομεταφερόμενου σχηματισμού.

Μιλώντας στις γυναίκες και στους άνδρες του σχηματισμού, ο Ιωάννης Νασιούλας τόνισε: “Σας επισκέπτομαι στην αρχή και όχι στο τέλος της θητείας μου. Θα επαναλάβω την αυτοψία μου τουλάχιστον ακόμη τρεις φορές την ερχόμενη τριετία. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που είμαι, όπως με ενημερώσατε, ο πρώτος εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης που επισκέπτεται την μονάδα σας – τον φύλακα άγγελο του περιαστικού δάσους της Θεσσαλονίκης και των δασών της Ελλάδος”.

Ο Ιωάννης Νασιούλας δεσμεύθηκε να ενημερώσει την διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης και το Δημοτικό Συμβούλιο για το έργο και την λειτουργική αναγκαιότητα συνεχούς αναβάθμισης του πυροσβεστικού σχηματισμού που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη.

Επίσης, ανακοίνωσε στους άνδρες και τις γυναίκες του αερομεταφερόμενου τμήματος της Πυροσβεστικής πως η παράταξή του αποφάσισε να δωρήσει 30 βιβλία που θα αποτελέσουν την μαγιά για την δημιουργία Βιβλιοθήκης του σχηματισμού.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!