Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησε ο Ιωάννης Νασιούλας με κλιμάκιο της Δημοτικής του Παράταξης στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνος στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Τον επικεφαλής της παράταξης συνόδευσε ο τέως Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού και πρώην αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος.

Τα στελέχη της δημοτικής παράταξης “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη” ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και την έκθεση του ιστορικού μουσείου, όπου του υποδέχθηκε η διευθύντρια κα. Φανή Τσατσάια και ο επιστημονικός συνεργάτης Δρ. Κωνσταντίνος Παπανικολάου.

Η επίσκεψη στο σημαντικό ίδρυμα της πόλης είναι η πρώτη από μια μεγάλη σειρά επίσημων επισκέψεων που ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη Νασιούλα σε δημόσιους και δημοτικούς θεσμούς της Θεσσαλονίκης: “Επιλέξαμε να ξεκινήσουμε τον κύκλο των επίσημων επισκέψεων από το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνος στην Θεσσαλονίκη”, σημείωσε ο Γιάννης Νασιούλας, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. “Πρόκειται για μια κίνηση υψηλού πολιτικού συμβολισμού και ξεκάθαρης ουσίας”.

Στις δηλώσεις του, μετά το πέρας της επίσκεψης, ο επικεφαλής δημοτικός σύμβουλος τάχθηκε ακόμη μια φορά απέναντι στην Συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ και τόνισε: “Η Μακεδονία είναι μία και είναι το λίκνο της Ελλάδας”.

Η δήλωση του Γιάννη Νασιούλα

Η δήλωση του Θανάση Κοσματόπουλου

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!