Ένα «σκληρό» άρθρο, που δημοσιεύθηκε Κυριακή(29/11) πρωί, από ιρανική εφημερίδα, προτείνει στην ισλαμική κυβέρνηση της χώρας να επιτεθεί στην πόλη Χάιφα και στο λιμάνι της.

Ειδικά εάν η Μοσάντ είναι εκείνη που πραγματοποίησε τη δολοφονία του επιστήμονα, που δημιούργησε το στρατιωτικό πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

To δημοσίευμα προχώρησε πολύ περαιτέρω

Αν και η σκληρή εφημερίδα «Kayhan», έχει εδώ και καιρό υποστηρίξει επιθετικά αντίποινα, ειδικότερα όταν υπάρχουν επιχειρήσεις που στοχεύουν ενάντια στο Ιράν, το δημοσίευμα της Κυριακής, προχώρησε πολύ περαιτέρω.

Ο συντάκτης της εφημερίδας προτείνει, οποιαδήποτε επίθεση να πραγματοποιηθεί με τρόπο, που να καταστρέψει τις εγκαταστάσεις και “προκαλέσει βαριά ανθρώπινα θύματα.”

Τι αναφέρουν οι υπηρεσίες πληροφοριών

Οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ και οι πυρηνικοί επιθεωρητές των Ηνωμένων Εθνών, δήλωσαν ότι το οργανωμένο στρατιωτικό πυρηνικό πρόγραμμα, που επέβλεψε ο Φακριζάχ, διαλύθηκε το 2003, αλλά η υποψίες του Νετανιάχου και των μυστικών υπηρεσιών, για το ατομικό πρόγραμμα της Τεχεράνης και την συμμετοχή του, δεν σταμάτησε ποτέ.