Ένα εκ των χειρίστων πραγμάτων, που μπορεί να πράξει ένας πολίτης μιας οργανωμένης κοινωνίας είναι να «λασπώνει» και να «συκοφαντεί» άλλους.

Παρατηρούμε άπαντες, άναυδοι, το τελευταίο χρονικό διάστημα να υπάρχει μια «μιαρή εκστρατεία», ώστε να «λερωθεί» το όνομα ενός λαμπρού επιστήμονος, που κοσμεί με την παρουσία του, την ιατρική επιστημονική κοινότητα, αλλά και σύσσωμο τον Ελληνισμό, του αξιότιμου ιατρού (Dr) κυρίου Ιωάννη Ιωαννίδη, καθηγητή λοιμοξιολογίας, εις το πανεπιστήμιον του Στανφορντ εις τις ΗΠΑ.

Απόψε live στις 21:00 με τον Αντώνη Παπαϊωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Η τηλεοπτικήν μας εκπομπή(την οποίαν επιμελούμαι και παρουσιάζω), όσο και η εφημερίς ΑΡΙΣΤΕΙΑ (της οποίας τυγχάνω αρχισυντάκτης), ουδέποτε θα μπουν εις την διαδικασίαν, του να αναπαράξουν, τας βέβηλας και συκοφαντικάς «ειδήσεις», που εκπορεύονται υπό των υπονόμων.

Προφανώς, ο καθηγητής κ. Ιωάννης Ιωαννίδης, εχάλασεν «μύθους και αφηγήματα» και προσπαθούν να τον «πλήξουν», για μικροκομματικούς λόγους και σκοπούς.

Ο καθηγητής, τυγχάνει (δυστυχώς για κάποιους) να είναι επιστήμων ιατρός, διδάσκων και ασκών πανεπιστημιακήν και ιατρικήν καριέρα (εκτός δυστυχώς της Ελλάδος) και ουχί κομματικός ινστρούχτορας.

Απόψε live στις 21:00 με τον Αντώνη Παπαϊωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Ελπίζω, ότι η «σπίλωσις» θα σταματήσει εδώ και δεν θα χρειαστεί να επανέλθωμεν.

Εξάλλου ο κ. Ιωαννίδης δεν χρειάζεται την ιδική μας μαρτυρίαν, δια το εξαιρετικόν του επιστημονικόν και συγγραφικόν έργον. Έχει δε, υψηλή συνεισφορά  εις την επιδημιολογία και την κλινική έρευνα.

Επιπροσθέτως είναι πρωτοπόρος στην μετα-έρευνα (έρευνα πάνω σε έρευνες).

Ο Αντώνης Παπαϊωάννου είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και συντάκτης της εφημερίδος Αριστεία.

Επιμελείται και παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή (Δευτέρα-Παρασκευή), στις 21:00, μέσα από το facebook της Αριστεία.

Email επικοινωνίας nynkaiaei2013@gmail.com