“Οι πινακίδες, για παράδειγμα όπως αυτή του Αρχαιολογικού Μουσείου των Σκοπίων, θα αλλάξουν παράλληλα με τις αλλαγές στις ελληνικές πινακίδες”. Αυτό δήλωσε ο απερχόμενος πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ.

Ό,τι ξεκίνησε εν κρυπτώ και παραβύστω ο Κυριάκος Τσίπρας, θα το ολοκληρώσει ο Αλέξης Μητσοτάκης. Το δεκαεξάκτινο αστέρι της Βεργίνας εξαφανίστηκε από το λογότυπο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Καταργήθηκε το νομικό πρόσωπο του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Δεν υφίσταται πια Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Έμειναν: το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το αεροδρόμιο Μακεδονία, το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνος…

Ο κόκκινος Αλέξης Μητσοτάκης φρόντισε να καταργήσει όσες ονομασίες μπορούσε, πριν ανακοινωθεί δημοσίως πως φέρνει την προδοτική συμφωνία εκχώρησης του ελληνικού ονόματος της Μακεδονίας στους εχθρούς μας.

Ο Κυριάκος Τσίπρας ψάχνεται να βρει τρόπους να ολοκληρώσει την αλλαγή των πινακίδων στην δική του θητεία, γιατί οι ξένοι νονοί του θέλουν “να τον δουν να εργάζεται πειστικά” για την εφαρμογή της Συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ.

Εγώ, αντιμετωπίζω με την ίδια εχθρότητα τον Κυριάκο Τσίπρα και τον Αλέξη Μητσοτάκη. Θέλω να δω το έργο τους να πηγαίνει στον πολιτικό διάολο και την άκυρη Συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ να ξηλώνεται μέρα με την ημέρα.

Από τον Άγιο Βασίλη ζήτησα το εξής δώρο: Να είμαι εγώ αυτός που θα ξηλώσει την Συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ με τα ίδια του τα χέρια.

Αμήν, Αι Βασίλη μου.


IOANNIS NASIOULAS
Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.