Τι συμβαίνει με την υγείας του Βορειοκορεάτη ηγέτη, Κιμ Γιονγκ Ουν;

Ο κομμουνιστής ηγέτης της Βόρειας Κορέας εμφανίζεται να έχει πολλά προβλήματα, όσον αφορά την αποκατάσταση – ανάκαμψη της υγείας του, ύστερα από εγχείριση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες (στις 12/4/20).

kim jong un

Κανείς δεν γνωρίζει με απόλυτη ακρίβεια και οι διάφορες ανεπιβεβαίωτες φήμες, που διαρρέουν κυρίως από αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης «δίνουν και παίρνουν».

Λόγω της περιορισμένης ενημέρωσης, του κατά τα άλλα «δημοκρατικού» κομμουνιστικού καθεστώτος, είναι άγνωστο για το τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία του Κιμ.

Όπως επίσης, είναι εξαιρετικά δύσκολο, να αποτυπωθεί με ακρίβεια, η εμφάνιση του προσωπικού του μεταφορικού μέσου (είναι ένα τρένο, ειδικά διαμορφωμένο για τις «ανάγκες» καλοπέρασης του «ηγέτη» του λαού, που «υποφέρει» από τους τρόπους διακυβέρνησης), σε κάποιο τουριστικό θέρετρο.

Αυτό τουλάχιστον λέγεται ότι δείχνουν δορυφορικές φωτογραφίες, τις οποίες ανέλυσε η ομάδα παρακολούθησης, στις ΗΠΑ.

Σε ένα πραγματικό θρίλερ για την τύχη του ηγέτη της Β.Κορέας, εξελίσσεται η πραγματική κατάσταση της υγείας του καθώς μετά τις πρώτες αναφορές ότι έχει πέσει σε κώμα, αμερικανικά ΜΜΕ πλέον μεταδίδουν ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι νεκρός.

Στην ανατολική πλευρά του πλανήτη Ιαπωνικά και κινεζικά ΜΜΕ μετέδωσαν πριν από λίγο πως ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας είναι σε κώμα και πως έμεινε «φυτό» μετά την εγχείρηση που έκανε!

Όλοι πιθανόν στην Β.Κορέα να εύχονται, ο μεγάλος Μάρξ, ο τεράστιος Λένιν, ο γίγαντας Στάλιν, να βάλουν το χέρι τους (μιας και στις θεωρίες αυτών λογικά «πιστεύει» ο Κιμ, οπότε κανείς να μην προσβάλετε).

Εμείς ευχόμαστε πλήρη ανάρρωση.

Υγεία στον αγαπητό Κιμ, αλλαγή “πνευματικής πλεύσης” και αποκατάστασης.

Ο Αντώνης Παπαϊωάννου είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και συντάκτης της εφημερίδος Αριστεία.

Email επικοινωνίας nynkaiaei2013@gmail.com