Έφτασε η ώρα ο Δήμος της Αλμωπίας να αλλάξει σελίδα. Ήρθε η στιγμή, που όλοι μας οφείλουμε να στραφούμε στο μέλλον και να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο και τους συνανθρώπους μας.

Στόχος μας, η ορατή και φιλόδοξη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας. Θέλουμε να δώσουμε νέα πνοή στην περιοχή της Αλμωπίας, στην πόλη της Αριδαίας και στα χωριά μας.

Ο πήχης είναι ήδη ψηλά. Όμως, συλκογικά και από πλευράς τοπικής ηγεσίας, έχουμε αποτύχει οικτρά.

Στοχεύοντας στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, στην διευκόλυνση των πολιτών, στην κοινωνική καινοτομία: Θέλουμε να επαναφέρουμε την διαφάνεια, την αξιοκρατία και την νομιμότητα.

Χρειάζεται συλλογική εργασία και μεράκι. Προάγουμε την ευκαιρία για έκφραση, συμμετοχή, δημιουργικότητα χωρίς στεγανά. Στηρίζουμε τους τοπικούς φορείς και τις συλλογικότητες της περιοχής μας που δραστηριοποιούνται σε κοινωνικό, εθελοντικό, πολιτιστικό και αθλητικό επίπεδο.Τώρα μπορούμε να επιλέξουμε το καλύτερο. Δώστε την ευκαιρία στους νέους να βγουν μπροστά, αφήνοντας πίσω σκοτεινά πρόσωπα που με πράξεις και παραλείψεις έφεραν την Αλμωπία μας σε ένα άσχημο τέλμα.

Originally posted 2018-10-22 13:45:28.